Haberler

Umut Süleyman Altınpa, Yılın En İyi Fitness Modeli oldu!

Güncelleme:

Umut Süleyman Altınpa, ABD'de düzenlenen 19 farklı ülkeden sporcuların katıldığı WBFF Official Şampiyonası'nda birinci olarak Yılın En İyi Fitness Modeli unvanını kazandı.

Türk sporcu Umut Süleyman Altınpa, Amerika, Kaliforniya'da düzenlenen WBFF Official Şampiyonası'nda 19 farklı ülkeden katılan tüm rakiplerini geride bırakarak "Yılın En İyi Fitness Modeli" unvanının sahibi olarak ülkemizi temsil etti. Milli sporcu Umut Süleyman Altınpa; birinciliği üstlenmenin gururu ile; "Türk Bayrağını" gururla göğsünde taşıyarak, yurt dışı basınında büyük yankı uyandırdı.

"BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRDIĞIM İÇİN GURURLUYUM"

Profesyonel lig kartlarının tümüne sahip olan ve Yılın En İyi Fitness Model unvanına sahip Altınpa, "Bu yarışma için uzun yıllardır emek veriyorum. Yurtdışındaki eğitim ve yenilikleri takip ediyorum. Bir senedir aralıksız antreman ve düzgün bir beslenme programı ile başarıya ulaştığını belirterek, Bayrağımızı uluslararası bir platformda dalgalandırma imkanı bulduğum için çok mutlu ve gururluyum, bundan sonraki amacım da bu yolda Türk azmini ve başarımı göstermek olacak" ifadelerini kullandı.

Umut Süleyman Altınpa daha önce de San Diegoda iki kez ikincilik, Santa Monica'da iki kez üçüncülük ve Kaliforniya'da 2 kez şampiyonluk alarak Türk Sporcu kimliği ile ülkemizin adını global arenada duyurduğunu sözlerine ekledi.

Umut Süleyman Altınpa, Yılın En İyi Fitness Modeli oldu!

UMUT SÜLEYMAN ALTINPA KİMDİR?

Umut Süleyman Altınpa 1990 da Denizli'de doğdu, ancak aslen Lübnan asıllıdır. 13 yaşında spor ve tiyatro ile ilgilenmeye başlayan Altınpa lise dönemine kadar Antalya'da okudu. Okul hayatı boyunca tiyatro oyunlarında ve birçok spor dalında başarılı oldu. Ardından eğitimine ve kariyerine İstanbul'da devam etmeye başlayan Umut Süleyman Altınpa 2016'da kendi isminin baş harflerinden oluşan USA TEAM'ı kurdu. 2017'de Craft oyunculuk okulunda bir yıllık eğitimini başarı ile tamamlayıp Amerika'ya gitti. Los Angelesta Eric Morris ve İvana Chubbuk'ın Oyunculuk metotları hakkında work shoplara katıldı. Bu sırada vücut geliştirme yarışmalarına katılarak 2018 ve 2019 da altı farklı kategoride iki kez üstüste "yılın en iyi men fiziği" seçilerek şampiyon oldu. Yine aynı kategoride San Diego'da iki kez ikincilik Santa Monica'da iki kez üçüncülük alarak bu işin merkezi olan Kaliforniya'da ilk üçte kalarak ülkesini gururlandırdı. Umut Süleyman Altınpa, bir dizide de başrol olarak oynadı. Altınpa, kurduğu spor salonlarında eğitmenlik yaparak öğrencilerine yardımcı olmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Kaliforniya Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title