Haberler

Uğur Erdener 3'üncü kez TMOK başkanı oldu

Güncelleme:

Prof. Dr. Uğur Erdener, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Olağan Genel Kurulu'nda dört yıl süreyle yeniden başkanlığa seçildi.

Prof. Dr. Uğur Erdener, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Olağan Genel Kurulu'nda dört yıl süreyle yeniden başkanlığa seçildi.

Dünya Okçuluk Federasyonu Başkanı ve Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Üyesi Erdener, Olimpiyatevi'nde düzenlenen genel kurula tek adayı olarak girdi. İlk olarak 2011 yılında başkanlığa seçilen Erdener, oylama sonucunda üçüncü kez TMOK Başkanı oldu.

Kendilerine güvenen ve destek veren  herkese teşekkürlerini ileten Uğur Erdener,  "Koronavirüs pandemisi nedeniyle sosyal yaşamın tüm alanlarında olduğu gibi sporun da salgınla sınavını yaşadığımız bir dönem içerisindeyiz. Dünyada spor organizasyonlarının durma noktasına geldiği bir dönemde, TMOK kurumsallaşma sürecinin başarıyla uygulanması itibarıyla bu zorlu dönemi başarıyla geçirmiş; sürdürülebilir, şeffaf, hesap verebilir, cinsiyet eşitliğine önem veren ve çevreye duyarlı bir yönetim anlayışıyla hem gelirlerini hem de sunduğu hizmetleri artırmayı başarmıştır. Aynı şekilde, dünyanın önde gelen yüzme organizasyonlarından olan Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nı pandemi önlemleri ile en güvenli şekilde gerçekleştirmiş, uluslararası alanda örnek olmuştur. Bizlerden bugün de güven ve desteğinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim. TMOK, 'öncü' ve 'örnek' olma vizyonunu ortaya koymaya devam edecektir. Başta siz değerli genel kurul üyelerimiz olmak üzere, TMOK'un Organ, Kurul, Komisyon, Komitelerinde gönüllü olarak hizmet veren üyelerimize, mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalışan başta genel sekreterimiz olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma, yakın iş birliği içinde olduğumuz temel paydaşlarımız başta Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz ile Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğümüze, Olimpik spor federasyonlarımıza ve sponsorlarımıza TMOK Yönetim Kurulu ve şahsım adına gönülden teşekkür ederim" dedi.

GENEL SEKRETER NEŞE GÜNDOĞAN: TÜRK SPORU İÇİN SUNDUĞUMUZ HİZMETLERİ ARTIRARAK DEVAM ETTİRECEĞİZHizmetlerinin artarak devam edeceğini ifade eden genel sekreter Neşe Gündoğan ise "Bir yılı aşkın süredir olumsuz etkilerini yaşamımızın her alanında hissettiren pandemi koşullarına rağmen Olimpiyatlar yolunda destek olduğumuz milli sporcularımızın sayısını 119'a çıkardığımız; odak noktalarımız sporcularımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza sunduğumuz hizmetlerin dijital dönüşüm süreçlerini tamamladığımız, faaliyetlerimizle Türk sporu için katma değer yarattığımız bir dönemi geride bıraktık. Türk sporu için sunduğumuz hizmetleri bundan sonra da artırarak devam ettireceğiz" dedi.


- Tmok
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Uğur Erdener Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title