Haberler

Genç Kadının 4 Yıldır Kesmediği Tırnakları, 12 Santim Uzadı

Güncelleme:

35 yaşındaki Rus kadın Elena Shilenkova, "Tırnaklarını uzatamazsın" diyen arkadaşı ile iddiaya girip 4 yıl boyunca tırnaklarını kesmedi.

35 yaşındaki Rus kadın Elena Shilenkova, kendisine "Tırnaklarını uzatamazsın" diyen arkadaşı ile iddiaya girdi ve dört yıldır kesmediği tırnakları 12 santim uzadı.

"BEBEKLERİM" DİYE HİTAP EDİYOR

Tırnaklarına "Bebeklerim" diye hitap eden Shilenkova, tırnaklarını zarar görmemesi için, yüzmediğini, tenis oynamadığını ve Rusya'nın dondurucu soğuğuna rağmen eldiven giymediğini söyledi.

ARKADAŞIYLA İDDİAYA GİRDİ

Shilenkova, arkadaşı ile girdiği bir iddia sonrası sonrası tırnaklarını kesmemeye karar verdiğini ve tam dört yıl üç aydır tırnaklarını kesmediğini ifade etti. Tırnaklarının zarar görüp kırılmaması için elinden geleni yaptığını söyleyen genç kadın, özellikle bazı geceler rüyasında tırnaklarının kısa olduğunu görünce korku içinde uyandığı söyledi.

BAZILARI KORKUYOR BAZILARI BEĞENİYOR

Shilenkova, bazı insanların tırnaklarından korktuklarını bazılarının ise tırnaklarını çok beğendiklerini ve kendisi ile fotoğraf çektirmek istediklerini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Rusya Federasyonu Tenis 3.Sayfa Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (108)

Omer:

Böyle iğrenç saçma şeyleri ancak kadınlar yapar.

19
20
yanıtYanıtla
Ayşe:

Ne yani kadıni tebrik mi edeceğiz onun yerine insanlara faydalı bir şey yapsaymışda bizde alkışlasaydık

28
0
yanıtYanıtla
İLAYDA:

BUDA HABERMİ ŞİMDİ ALLAH AŞKINA KALITELİ HABER

26
1
yanıtYanıtla
İLAYDA:

İGRENÇ

27
0
yanıtYanıtla
ATMACA:

saç sakal kıl vücudun atilması gereken pislik ve bakteri yuvalarıdır kutsallığı tamamen uydurmadır tabii bilme cağdaşlığa uygarlığa medeniyete tıbba inanmayan ilkel meczuplar hariç

8
18
yanıtYanıtla
XXX:

saç sakal kıl tüy vücudun attıgı pislikleridir bırakanlara bir bakın iğrenç insanlar oldugunu görmeyen ya kördür yada akıl hastası

yanıt10
yanıt8
:

SAÇ KIL KANLA BESLENİR. VEDE YAKIŞANA YAKIŞIR AZCIK KİRLİ SAKAL OLABİLİR LAKİN FEYZULAH DEDDMİN SAKALI GİBİ OLMASIN YETER. SABAH TRAŞ OLAMASI İYİDİR. GECE. TIRNA KESİLMEZ. İŞENMEZ TÜKÜRÜLMEZ EDEBE AYKIRIDIR BU ŞEYLER ÖĞRENİN

yanıt1
yanıt2
Hakan:

O zaman kazit kafanı, vücudunu heryerini ,,,. kadınlar da kazitsinsin,, Sen ilk önce fıtrat nedir onu öğren , erkek kıllı yaratılmıştır, usturubuna uygun bıyık sakal bırakabilir insan , ayrıca çeşitlu sebeplerden de bırakabilir , yeniçerilerin savaşta bıraktıkları bıyık gibi, erkekliğin simgelerindendi, eskiden. Birakanada bırakmayan saygı duy, sap yiyip çağdaş şamanlar üretme

yanıt0
yanıt2
Ayşecan:

İnsan şunu haber yapmaya tiksinır

22
2
yanıtYanıtla
Turan Mobil-IOS:

Pislik

24
0
yanıtYanıtla
Tüm 108 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title