Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Kümede Kalma Umutlarını Son Maça Bırakan Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Klasman Grubu Ekiplerden Erzincanspor, Evinde Yimpaş Yozgatspor'la Oynayacağı Zorlu Maçın Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Kümede kalma umutlarını son maça bırakan Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Klasman Grubu ekiplerden Erzincanspor, evinde Yimpaş Yozgatspor'la oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik sorumlu İmdat Arslan yönetiminde Yimpaş Yozgatspor maçının hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-siyahlı ekipte hedef mutlak galibiyet. Futbolcularıyla birlikte Yimpaş Yozgatspor'u yenerek kümede kalmaya yemin ettiklerini dile getiren Erzincanspor teknik sorumlusu İmdat Arslan, hafta sonu oynanacak maçın stresli ve zorlu geçeceğini vurguladı. İmdat Arslan, "Bu saatten sonra rakiplerimizin ne yaptıkları bizi ilgilendirmiyor. Bütün bir sezon verilen emeğin karşılığı bu maçta alınacak. Biz bu takımın kötü

gününde yanındayız ve bize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz. Tabiri caizse futbolcu kardeşlerimize ağabeylik yapmak için buradayız. Yimpaş Yozgatspor maçında sahada 90 dakika boyunca savaşacağız. 3 puan almak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu.

Erzincanspor'un bu hafta sonu oyananacak maçta her zamankinden daha fazla seyirci desteğine ihtiyacağını olduğuna dikkat çeken İmdat Arslan, "Şimdiye kadar bize sonsuz destek veren taraftarlarımızı da maçta yanımızda görmek ve onlara galibiyet hediye etmek istiyoruz" dedi. Erzincanspor'da Gökhan Gündüz'ün dışında cezalı futbolcu bulunmazken, kaleci Güner'in sakatlığının tamamen geçtiği belirtildi.

Öte yandan, 13 Şubat Şehir Stadı'nda oynanan Yeni Kırşehirspor maçının ardından tribünde bir grup taraftar ve maçın gözlemcisi arasında yaşanan olaylardan dolayı 6 ay hak mahrumiyeti ve 7 bin 500 YTL para cezası alan Erzincanspor Başkanı Osman Terzioğlu'nun bu cezasının kaldırıldığı belirtildi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından maçın ardından kendisine verilen cezaya Tahkim Kurulu'na itirazda bulunduklarını dile getiren Kulüp Başkanı Osman Terzioğlu, "Suçu olmayanın

cezalandırılmayacağını söylemiştik. Neticede öyle oldu. Biz elimizde olaylarla ilgili belgeleri Tahkim Kurulu'na sunduk ve suçsuz olduğumuzu ispatladık. Bu olaylara sebep olanlar utansın" şeklinde konuştu.

(İS-İRT-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title