Haberler

    Türk Toplumu Futbol Federasyonu Sezonu Açtı

    1976'da kurulan TTFF yönetimi tarafından düzenlenen ve geçen yılın şampiyon takımlarının karşılaşmaları şeklinde yapılan maçlarda, büyüklerde Dumlupınar Yeni Malatya- Koçgiri, Gençlerde Yeni Boğaziçi –Amedspor, 35+ Veteranlar'da Gazi- Kaleburnu takımları mücadele ettiler.

    1976'da kurulan TTFF yönetimi tarafından düzenlenen ve geçen yılın şampiyon takımlarının karşılaşmaları şeklinde yapılan maçlarda, büyüklerde Dumlupınar Yeni Malatya- Koçgiri, Gençlerde Yeni Boğaziçi –Amedspor, 35+ Veteranlar'da Gazi- Kaleburnu takımları mücadele ettiler.

    Veteranlar 45+ kategorisinde Türkmenköy'ün maça çıkmaması nedeniyle Akdeniz Shield'e adını otomatik yazdırdı. U16 Gençler gurubunda Shield için sahaya çıkan Yeni Boğaziçi, rakibi Amed spora fark attı. Bu yıl gençler ligi için hazırlık maçı şeklinde geçen karşılaşma öncesi KKTC Turizm ve Çevre Bakanlığı'nın gönderdiği yağmurluklar TTFF Yetkilileri tarafından oyunculara dağıtıldı. Veteranlar 35+ Shield maçı için sahaya çıkan Gazi ve Kalaburnu takımlarının karşılaşmalarında, kazanan Gazi FC oldu.

    YETKİLİLER DE KARŞILAŞMALARI İZLEDİ

    KKTC Londra Büyükelçisi Oya Tuncalı ve TC Londra Konsolos Yardımcısı Mert Sav ve Enfield Belediye meclis Üyesi Mustafa Çetinkaya'nında katıldığı Community Shield karşılaşmaları çok sayıda takım yetkilisi tarafından da izlendi. 2017-18 sezonu 1. Lig Şampiyonu, Dumlupınar Yeni Malatyaspor ve Kupa Finalisti Koçgiri takımlarının oynadığı zevkli maçta göz dolduran Koçgiri, rakibine fark attı. Sahada 90 dakika koşan ve rakibe oyun alanı bırakmayan Koçgiri savunma ve hücum oyuncularıyla çok iyi bir takım olduğunu gösterdi. Mustafa Tiryaki'nin oyundan erken çıkmasıyla güç kaybeden Dumlupınar Yeni Malatya, teknik heyetin maçı iyi okuyamamasının da etkisiyle, Koçgiri karşısında varlık gösteremedi. İkinci yarıda oyun disiplinini kaybeden Dumlupınar Y. Malatya kalecisi Eray'ın çok sayıda mutlak golü kesmesine rağmen sahadan 4-0 yenik ayrıldı. New River Stadyumu'nda güzel bir havada oynanan maça ilgi büyüktü. Eski başkanlardan Mehmet Mimoğlu, Onur Kurulu üyesi Levet Ruso, bu yıl TTFF Life Member listesine eklenen Enver Kannur ve çok sayıda kulüp başkanı karşılaşmaları izlediler.

    TTFF Başkanı Serdar Sarı, Londra Başkonsolos Yardımcısı Mert Sav, Enfield Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çetinkaya ve KKTC Büyükelçisi Oya Tuncalı (soldan sağa).

    KKTC Londra Büyükelçisi Oya Tuncalı ve eşi İhsan Tuncalı, Londra Başkonsolos Yardımcısı Mert Sav, TTFF Başkanı Serdar Sarı ve Eşi Hamide Sarı, Eski Başkanlar Kemal Soyer ve Mehmet Mimoğlu, Onur Kurulu üyesi, Levet Ruso, TTFF Ömür boyu üyeleri, Şenel Gökçe, Enver Kannur, TTFF Yönetim Kurulu Üyeleri, İrfan Davulcular, Soner Mustafa ve Fikret Gönlübol, Gaziantepspor Başkanı Özgür Aksu ve diğer takım yetkilileri.

    Başkan Serdar Sarı (sağda) ve Shield Ana Sponsoru TTFF Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Davulcular (solda).

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Dumlupınar Malatya Londra Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title