Haberler

Transfer Evrakları Yetişmeyen Ankaragücü Futbolcusu El Kabir, Ortada Kaldı

Güncelleme:

Suudi Arabistan takımıyla anlaşan ancak transfer için evrakları yetişmeyen Ankaragücü futbolcusu El Kabir, ortada kaldı. Ankara temsilcisi, El Kabir'i daha önce kadro dışı bırakmıştı.

Transfer yasağını kaldırdıktan sonra art arda flaş imzalar atan Ankaragücü'nde El Kabir'in Suudi Arabistan Ligi'ne transferi gerçekleşmedi.

Transfer evrakları yetişmeyen futbolcu ortada kalırken Ankaragücü'nde yapılan transferler sonrasında golcü futbolcu kadro dışında kaldı.

El Kabir sezon sonuna kadar takımda kalacak ancak forma giyemeyecek. Faslı futbolcu Süper Lig'de bu sezon çıktığı 14 resmi maçta 6 gol atma başarısı göstermişti.

(Yeni Şafak)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Ankaragücü Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

ANKARAGÜÇLÜ:

galatasaray alcam dedi maça çıkmadın böyle penis gibi ortada kaldın. Ankaragücüne bu kahpeliği yapan sana neler yapar hiç düşünmedin. 6- 0 lık skorun sorumlusu sensin futbol hayatın biter inşallah.

12
12
yanıtYanıtla
a:

Aynen El Kabir olsa tam tersi olurdu değil mi. Sabah mı başlıyorsunuz akşamdan mı kalıyorsunuz.

yanıt5
yanıt3
grean:

6-0 a alışık Ankaragücü problem olmaz. ancak futbolcuya yönetime hocaya istifa deyip küfür eden ve bu ligin adamı değilsiniz diyen taraftarların küçük bir kısmı da suçlu

yanıt0
yanıt1
kurtbey:

yallah arabistana o zaman diyecem, o da olmamış. . yollayın bir tamirhaneye zanaat öğrensin bari

14
5
yanıtYanıtla
digorlu:

fener alsın

11
4
yanıtYanıtla
Fenerlinin hası:

Sen al!

yanıt1
yanıt6
vatan sağolsun:

adam 6 gol atmış bunlar sanki çok iyilermiş gibi 6 gol atan adamı kadro dışı yapmışlar.Allah size milyon eurolar alıp 1 gol atan slimani gibi adamları kafanıza düşürür....

13
1
yanıtYanıtla
Ankaragüclü:

Fazla zıpladı

4
8
yanıtYanıtla
Zeki:

Bu adam kötü değil ki

3
1
yanıtYanıtla
ankaragücü:

para için kendini sattın şimdi ortada kaldın bizim 6 puan yitirme sebebisin oysa biz seni bağrımıza basmıştık sen kıymetini bilemedin aklın başına gelir inşallah oynayınca kimse önünde duramıyor.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title