Haberler

Trabzonsporlu Kucka, Alacaklarının Ödenmediğini Belirterek Kulübünü FIFA'ya Şikayet Etti

Güncelleme:

Trabzonspor'un Slovak oyuncusu Juraj Kucka, alacaklarının ödenmediğini belirterek bordo-mavili takımı FIFA'ya şikayet etti.

Eylül ayı itibari ile 25-30 milyon TL ödeme yapması beklenen Trabzonspor'a Slovak oyuncu Juraj Kucka'dan şok bir haber geldi.

61saat'in haberine göre 31 yaşındaki futbolcu alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle bordo-mavili kulübü FIFA'ya şikayet etti. Slovak oyuncunun uzun süredir maaş alamadığı ifade edilirken, yönetimin oyuncu için ödeme planı çıkaracağı öğrenildi.

BU SEZON 130 DAKİKA OYNADI

Geçen sezon başında Milan'dan 5 milyon euro bonservis bedeli ile kadroya dahil edilen ve ilk 6 haftada takımın değişmez oyuncularından olan Slovak futbolcu, bu sezon ise 4 maçta sadece 130 dakika görev yaptı.

Bordo-mavili futbolcu, geçen sezon ilk 6 haftada maçların tamamında ilk 11'de görev yaparak 534 dakika mücadele etmişti.

BAŞAKŞEHİR MAÇINDA İLK 11 OYNADI

Slovak oyuncu, bu sezon ise sadece ligin ilk haftasında Medipol Başakşehir maçında ilk 11'de sahaya çıktı. Bu maçta 71 dakika forma giyen Kucka, daha sonra Demir Grup Sivasspor maçında 37, MKE Ankaragücü maçında 6, Galatasaray maçında da 16 dakika oynadı.

Kucka, ligin son 2 haftasında, Trabzonspor'un 1-0 kaybettiği Aytemiz Alanyaspor ve 2-1 mağlup olduğu Göztepe maçında ise kadroda olmasına karşın forma giyemedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Juraj Kucka Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi
500

Yorumlar (30)

Ulubatli:

Hamsilerin durumu aynı atasozumuzdeki gibi.Ayrani yok içmeye tahtarevanla gider ........hahahahahaha beter olun hamsi kafalilar.

13
7
yanıtYanıtla
//:

NE MERAKLISIN HAMSIYE

yanıt2
yanıt0
Trabzonsporun batışı:

Daha futbolcuya para veremeyen trabzonspor artik batmaya yaklaşıyor

10
8
yanıtYanıtla
gs:

inşallah küme düşersiniz anadolu kaplanlarıymış papucumun kaplanı 20 senedır başarısı olmayan kaplanmı olurmus bırde kendılerıne 4 buyuk demıyorlar mı olesım gelıyor gulmekten

7
7
yanıtYanıtla
haddini bil:

Aynen katılıyorum.

yanıt1
yanıt3
Gurbetci:

haddini bil. Trabzonsporu agzina almadan önce git gusül al.

yanıt2
yanıt1
mavix:

Öyle böyle size 4 tane gömdük mü ? onu de hele. :)

yanıt3
yanıt0
ŞAPKACI:

ZATEN KÜME DÜŞECEK ORDA VEYA BİR ALT LİGDE AİT OLDUKLARI YERDE TOPARLANIR.

3
7
yanıtYanıtla
COMALAKKO:

5 milyon euro yu alt ligden trasfere yatırsan iki yıl kahrını çekersin sana tekrar cenk tosun gibi dönüş yapar iyi oluyor bizim bu takımlara yoksulluk var diyorlar yabancılara milyon euroları verirler ama alt ligde ki oyuncuyu görmezden gelirler alt ligden çıkarda ülkene biraz katkın olsun

7
3
yanıtYanıtla
Fb:

Bu hamsıler varya. Hükmen men etı sonra fıtbolda bah edıyor uşaklar beter olun uşaklar

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title