Haberler

    Trabzonspor'la Anlaşamayan Sefa Akgün Erzurumspor'a Transfer Oldu

    Güncelleme:

    Trabzonspor'da geçtiğimiz günlerde profesyonel yapılmak istenilen ancak bordo-mavili takıma sunulan şartlar nedeni ile Özkan Sümer'den ret cevabı alan Sefa Akgün, Erzurumspor'a transfer oldu.

    Trabzonspor'da geçtiğimiz günlerde profesyonel yapılmak istenilen ancak bordo mavili takıma sunulan şartlar nedeni ile Özkan Sümer'den ret cevabı alan Sefa Akgün 1 Temmuz itibari ile boşa düştü.

    Genç oyuncuya 1.600 Bin TL maaş ve 1461 Trabzon'u öneren Trabzonspor genç oyuncuya "bu teklifi kabul etmelisin" dedi. Bu tekliften memnun olmayan Sefa Akgün ve menajeri yeni kulüp aramalarına başladı.

    ERZURUMSPOR'A İMZA ATTI

    Erzurumspor ile görüşen ve büyük oranda anlaşan Sefa Akgün Erzurumspor'a imza attı. Trabzonspor'a 510.000 Bin TL ödeyecek olan Erzurumspor'un Sefa'nın 15 bin TL peşin ücret alacağı, aylık 4 bin TL kazanacağı ve sözleşmesine 7 milyon euroya serbest kalır maddesi koyduracağı gelen bilgiler arasında.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Erzurumspor Kulübü Trabzonspor Sefa Akgün Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
    500

    Yorumlar (5)

    ZORT:

    AMATÖR OYUNCUYU BİLE TRANSFER EDEMİYORUZ :))))))))

    5
    3
    yanıtYanıtla
    Vay kardeşim:

    Gerçekten çokok iyi paraya transfer olmuş.

    5
    1
    yanıtYanıtla
    Mustafa sarı:

    Siz onun bunun beğenmediği topçuları transfer edin sezon sonu size hesap sorar bu tarftar

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Fırtına 61:

    18 Yaşında altyapısında yetiştiği takımın yöneticilerinin karşısına menajeriyle çıkıyorsa, 3-5 sene sonrasını düşünemiyorum. Altyapıdan yetişen bir futbolcu için o takımla profösyonel sözleşme imzalamak, rüyaların gerçekleşmesi anlamına gelir. Bu genç kardeşimiz sanki menejarin elinde oyuncak olmuş gibi. Hele de senin önünde bir Yusuf, bir Abdülkadir örneği varken bu şekilde davranmak şık olmamış. Evet yetenekli bir kardeşimiz ama hiç bir isim Trabzonspor''dan daha üstün değildir!. . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    eKAYA:

    . . . Sol kanat ve Sol ayaklı bir milli futbolcu bence yıllardır sorun olan sol kanat için yazık olmuşşş

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title