Haberler

Trabzonspor'da Onur Recep Kıvrak, Kulüp Tarihine Geçiyor

Güncelleme:

2007-08 sezonundan itibaren Trabzonspor formasını giyinen ve bu sezon 23 maçta görev yapan kaptan Onur Recep Kıvrak, 2002-03 ile 2008-09 sezonları arasında toplam 7 yıl aralıksız bordo-mavili takımın formasını giyen ve 259 maçta görev alan Hüseyin Çimşir'in ardından son 9 sezonda 234 maçta süre alarak adını Trabzonspor'un tarihine yazdırdı. Söz konusu 9 yıllık süreçte Onur'dan sonra 8 sezonda 227 maçta forma giyen Ibrahima Yattara, 6 sezonda 224 maçta görev alan Serkan Balcı ve yine 6 sezonda 205 maçta forma giyen Gustavo Colman bu alanda en istikrarlı isimler olmuştu.

REKOR ŞENOL GÜNEŞİN

Bordo-mavili kulübün tarihinde en uzun süre kadroda bulunan ve maçlarda en çok görev yapan isim olarak ise şuanda Beşiktaşta teknik direktörlük görevini yürüten Şenol Güneş kayıtlarda yer alıyor. Trabzonsporda aralıksız 16 sezon kadroda yer alan Şenol Güneş, bu süreçte toplamda 534 karşılaşmada görev yaparak bu alanda adını ilk sıraya yazdırmıştı.

MİLLİ ARADA 5 GÜN İZİN

Süper Ligin 26ncı haftasında oynanan Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından lige verilen 11 günlük milli arada 4 gün izine çıkan Trabzonsporda, 23 Mart Cuma günü başlayan ve dün U21 takımıyla yapılan çift kale maçın ardından hazırlıklıklara yeniden ara verildi. İki günlük çalışmanın ardından bugünü izini geçirecek olan bordo-mavililer, yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde toplanarak hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Onur Recep Kıvrak Gustavo Colman Serkan Balcı Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

TRABZON SPOR KULUBU:

ADAMSIN KAPTAN ADAM

5
3
yanıtYanıtla
.,61.,:

ADAMSIN KAPTAN ADAMMMMMMMMMMMMMMMMM

2
3
yanıtYanıtla
Şeref:

Adı geçen kişide onur gurur gibi hasletler varmıdır. Kardeş takım Kayser Bursa şampiyon NOKTA.

1
1
yanıtYanıtla
ts61:

Gidicem dedin gitmedin

0
0
yanıtYanıtla
61.ci:

hayatında adam tanımamışsın lan sen

0
0
yanıtYanıtla
.,61..:

defol lan at ağızlı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title