Haberler

Trabzonspor'da Kadro Dışı Bırakılan Onur Kıvrak: Paramı Hemen Ödeyin

Güncelleme:

Trabzonspor'da Burak Yılmaz ile kadro dışı bırakılan kaleci Onur Recep Kıvrak, 2 milyon euro alacağının ödenmesi için menajerini kulübe yolladı. Menajer, paranın hemen ödenmesini talep edince tesislerde tartışma çıktı.

Trabzonspor'dan alacağı olduğunu söyleyen Kaleci Onur Kıvrak, menajerini kulübe gönderdi. Trabzonspor yöneticileriyle Onur Kıvrak'ın menajeri Engin Kırkpınar arasındaki görüşmede sinirlerin gerilmesi üzerine menajer tesislerden gönderildi.

Sabah'ın haberine göre; Trabzonspor'da süresiz kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak, yaklaşık 2 milyon euroluk alacağı için menajerini kulübe gönderdi.

MENAJER TESİSLERDEN GÖNDERİLDİ

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki görüşmede menajer Engin Kırkpınar ödemenin hemen yapılmasını talep etti. Ancak yöneticiler bu rakamın bir anda ödenemeyeceğini belirtince tartışma çıktı.

Gerginliğin yükselmesi üzerine menajer Kırkpınar, tesislerden gönderildi.

Bu gelişmenin ardından Kırkpınar'ı telefonla arayan yöneticiler, sorunun giderilmesi için görüşmelerin sürmesi gerektiği söylese de yeni bir toplantı için tarih belirlenmedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Onur Kıvrak Trabzonspor Kırkpınar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

Dobra..:

hem adamlara parasını vermemişşiniz hemde kadro dışı bırakmışşınız ne olursam aynını yapardım burakla onur un . trabzonsporluyum ama kimse kusura bakmasın. bu işler öyle yürümüyor. bizim yönetim tereyağ hesabı yapmış üste çıkmaya çalışmışlar yemezler.

16
0
yanıtYanıtla
Yazık:

Besle kargayı oysun gözünü. işde bu?. . . .

7
7
yanıtYanıtla
KAZIK:

Ne kargası oolum. Adam parasını istiyor. . küpte yokmuş sen versene. .

yanıt1
yanıt3
afrasiyab:

gidersin gerekli mercilere başvurursun alırsın paranı da .

10
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Adama şut yapmışsınız. Kaptanlık gitmiş. Bir zahmet parasını ödeyin.

7
2
yanıtYanıtla
Alt takıma gönder:

Parasını ver hemen alt takıma gönder. Satma. Burnu sürtülsün.

6
3
yanıtYanıtla
BİRAZ MANTIK:

Senin kaç tane çalışanın var?Diyelim var.Kaç tanesine sana 2m Euro vereceğim ama geç kenarda otur bir o kadar daha para vereyim dersin.??Bol keseden atmayın.

yanıt1
yanıt0
RuhSalatası:

Bu Trabzonlular ne kadar cinsler. Aziz Yıldırım az bile yapmış bunlara. Adam o kadar fedakarlık yapmış. Yazıklar olsun size!

4
4
yanıtYanıtla
Yaz:

Hemşerim !

3
1
yanıtYanıtla
Ah para:

Hani Trabzonun Evladıydın Onur . :)))

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title