Haberler

Trabzonspor Başkanı Usta: "Tünelin Ucunda Işığı Gördük"

Trabzonspor'da tünelin ucunda ışığı gördüklerini belirten Başkan Muharrem Usta, "Trabzonspor'un çok daha başarılı yerlere geleceğini, genç nesille birlikte nice şampiyonluklar yaşayacağını inanarak belirtiyorum" dedi.

Trabzonspor'da tünelin ucunda ışığı gördüklerini belirten Başkan Muharrem Usta, " Trabzonspor'un çok daha başarılı yerlere geleceğini, genç nesille birlikte nice şampiyonluklar yaşayacağını inanarak belirtiyorum" dedi.

Muharrem Usta, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi Hasan Turan Salonu'nda düzenlenen Ahilik paneline katıldı. Öğrencilere seslenen Usta, Trabzonspor başkanlığına seçildiklerinde verdiği sözleri yerine getiremeyen, aldığı oyuncuların, işçisinin parasını zamanında ödeyemeyen, büyük bir ekonomik çöküntü içerisinde itibar sorunu en üst düzeyde olan, içerisinde bulunanların 'ben buradan gitsem de kurtulsam' dediği bir ortam ile karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

"TÜNELİN UCUNDA IŞIĞI GÖRDÜK"

Trabzonspor'da bugün gelinen noktada tünelin ucunda ışığı gördüklerini belirten Başkan Usta, şöyle konuştu;

"Bir şey yapmak istediğinizde zor duruma düşerseniz işiniz çok daha zorlaşmaya başlar. Bir marka bu noktalara düşmüşse, yarın daha iyi olacağınızın garantisi olmadığından size inanmıyorlar. Yeniden itibarınızı kazanmak için çok zorlanıyorsunuz. Sorunları ortadan kaldırmaya çalışırken zaman akıp gidiyor. İnsanların; 'hani burası düzelecekti, yeni bir yönetim seçmiştik, onlara güveniyorduk, onlar da bir şey yapamadı' diye doğal olarak dışarıdan serzenişlerini duyuyorsunuz. Uzun metrajlı bir filmin Trabzonspor'da ilk bölümünü yaşıyorduk. Filmin diğer bölümleri de var. Yönetim olarak bunun hesabını yapmıştık. Bu filmi izleyenler ilk bölümün çok sıkıcı olduğunu görüyorlar. Bunaltıcı, ışık yok, tünel karanlık. İçeride çok kaliteli oyuncu sayılarını attırdıkça, ahengi bozanları uzaklaştırdıkça, ödemeleri zamanında yaptıkça, sözünüze güvenilir duruma geldikçe, çok çalıştıkça bir yerlere gelebiliyorsunuz. Bugün Trabzonspor'da tünelin ucunda ışığı gördük."

"NİCE ŞAMPİYONLUKLAR YAŞAYACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Trabzonspor'da takım olgusunu yakaladıklarını ve nice şampiyonluklar yaşayacaklarına inandığını ifade eden Başkan Usta, "Bizim Trabzonspor'da yaptığımız iş; takım olduk. Kaliteli insanların bir arada olduğu iyi bir organizasyon yakaladıysanız ve hesabınızı iyi yapıyorsanız başarılı olacaksınız. Trabzonspor bugün nihayet oralara geldi. Trabzonspor'un geleceği bugünden çok daha parlak olacak. Bu bilinçle, kararlılıkla ne yaptığımızı bildiğimiz sürece, Trabzonspor'un çok daha başarılı yerlere geleceğini, genç nesille birlikte nice şampiyonluklar yaşayacağını inanarak belirtiyorum" dedi.

"ÜLKENİN GELECEĞİ SİZLERE EMANET"

Öğrencilerden işlerini ciddiye almalarını isteyen Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, "İşinizi ciddiye alın. Bu ülkenin geleceğinin sizin ellerinizde şekilleneceğine inanın. Bu karakterlerin içerisine hak hukuk kavramını da eklendiğinizde önünüzde kimse duramaz. Ülkemizin geleceği sizlere emanet. En iyisini yapacağınıza inanıyorum" diyerek açıklamalarını tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Teknik Üniversitesi Muharrem Usta Hasan Turan Trabzonspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title