Haberler

Trabzonspor Abdullah Avcı ile anlaştı

Güncelleme:

Trabzonspor, yeni teknik direktörünü buldu. İngiliz teknik direktör Eddie Newton ile yollarını ayıran bordo mavililer, takımın başına son olarak Beşiktaş'ta görev yapan Abdullah Avcı'yı getirdi.

Trabzonspor, teknik direktör Eddie Newton ile yolların ayrılmasının ardından Abdullah Avcı ile anlaştı.

Bordo mavili kulüp ile Abdullah Avcı arasında bir süredir devam eden görüşmelerin olumlu sonuçlandığı belirtildi. Bugün her konuda anlaşmaya varılan Avcı ile 3 yıllık sözleşme yapılacağı bildirildi.

27 MAÇTA 11 GALİBİYET ALDI

Tecrübeli teknik adam son olarak Beşiktaş'ta görev yapmıştı. Geçtiğimiz sezonun başında göreve başlayan Avcı, siyah beyazlılarla çıktığı 27 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdullah Avcı Eddie Newton Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

bursasporlu:

beşiktaşta 27 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 13 mağlubiyet alan trabzonda 1 puan 1 galibiyet fazlasını alamaz buraya yazdık 8 kasım 04. 13 te

2
0
yanıtYanıtla
ts ye geçmiş olsun:

bu defa kesin ptt 1. lig e oynar, teknik direktörsüz bile daha başarılı olurlardı.

1
0
yanıtYanıtla
trabzonlu:

trabzon tarihinin hatasını yapıyor. yılmaz vural trabzona daha yararlı olur. ama biz taraftarı dinleyen kim. abdullah avcı varsa biz yokuz.

0
1
yanıtYanıtla
elz:

trabzonun asıl çocukları dururuken avcıya gerek yok 5 hafta süre tanıyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title