Haberler

Trabzon: Trabzonspor, Eskişehirspor Maçıyla Kötü Gidişe Dur Demek İstiyor

Fortis Türkiye Kupası Grup Elemelerinde Kendi Sahasında Türk Telekom Lig A Takımlarından Eskişehirspor ile Karşılaşacak Trabzonspor, Rakibi Karşısında Kötü Gidişe Son Vermek İstiyor.

Fortis Türkiye Kupası grup elemelerinde kendi sahasında Türk Telekom Lig A takımlarından Eskişehirspor ile karşılaşacak Trabzonspor, rakibi karşısında kötü gidişe son vermek istiyor.

Turkcell Süper Ligi'nde oynadığı son 3 maçta Gençlerbirliği'ne 3-0, Çaykur Rizespor ve Sakaryaspor'a da aynı sonuçlarla 1-0 mağlup olan, Fortis Türkiye Kupası'nda ise ilk maçında Vestel Manisaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, 4 maçtır galibiyet yüzü görmüyor. Eskişehirspor karşısında kötü gidişe dur demek isteyen Bordo-mavili takım, rakibi karşısında alacağı galibiyetle ligde karşılaşacağı Antalyaspor karşısına moralli çıkmak istiyor.

Eskişehirspor'un 1. Lig'de olduğu sezonlarda Trabzonspor rakibiyle ligde 27 kez karşı karşıya geldi. Trabzonspor, bu maçlarda 10 galibiyet, 4 mağlubiyet alırken, 13 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Bordo-mavili takım, Eskişehirspor'a kendi sahasında hiç yenilmedi. Eskişehirspor, galibiyetleri kendi sahasında elde ederken, 1 beraberliği ise Hüseyin Avni Aker Stadı'nda aldı. İki takım arasında oynanan maçlarda elde edilen en farklı galibiyeti Trabzonspor, 1995-96 sezonunda kendi sahasında oynadığı maçta 7-1'lik skorla almıştı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın, Eskişehirspor karşısında son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla demorilize olan bazı oyuncularını yedeğe çekeceği ve sahaya farklı bir kadro süreceği belirtildi. Bordo-mavili ekibin Eskişehirspor maçında sahaya Tolga, Feridun, Stepanov, Çağdaş, Murat Ocak, Hüseyin, Musampa, Szmykowiak, Gökdeniz, Marcelinho ve Umut muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title