Haberler

Top toplayıcı çocuk, futbolcunun kramponunu tribüne atınca olanlar oldu

Güncelleme:

Tunus Ligi'nde oynanan Club Sportif de Hammam-Lif-Club Athletique Bizertin maçında top toplayıcı çocuk, Bizertin forması giyen Mohamed Yeken'in kramponunu tribüne fırlattı.

Tunus Ligi'nde Club Sportif de Hammam-Lif ile Club Athletique Bizertin takımları arasında oynanan maçta sahalarda ender görülen bir olay yaşandı. Maçın 73. dakikasında top toplayıcı çocuk, Bizertin forması giyen Mohamed Yeken'in kramponunu tribünlere fırlattı.

ÇOCUĞU TEKMELEDİ

Bu hareket sonrası oldukça sinirlenen Yeken, top toplayıcı çocuğu tekmeledi. Hakem de bunun üzerine 25 yaşındaki oyuncuya kırmızı kart gösterdi. Sağlık görevlileri, top toplayıcı çocuğun bir sıkıntısı olup olmadığını kontrol ederken mücadele ev sahibi ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tunus Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar? Ferit Şahenk kimdir? Ferit Şahenk zengin mi, serveti ne kadar? Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı ne zaman, saat kaçta? Aziz Yıldırım ne zaman basın açıklaması yapacak?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500

Yorumlar (12)

MG:

Mohamed Yeken'' gibi insanlar istemiyoruz, kardeşim, sahip olaydı ayakkabısına. Neyini iyi yapmış. Hiç çocuğunuz yok heralde, birçok nasıl büyütülüyor, gözünün içine baktığınız çocuğa adamın yaptığına bak.

14
63
yanıtYanıtla
Murat55:

eğitim şart. bu çocukta şimdiden bir arda turan vakası görüyorum. şımarık karaktersiz biri olacaktır. Adam o anki stresle az bile yapmış. bide bu veled yüzünden kırmızı kart görmüş. çocuk nasıl büyütülüyor diyen şahıs. çocuğa terbiyeyi öğreteceksin yanlışı güzel ahlakı öğreteceksin aileden başlıyor eğitim. inşallah sende öyle büyütmezsin.

44
2
yanıtYanıtla
Lan İsmail:

Bir insan 18 yaşına gelene kadar çocuktur. Hayatı büyükler kadar algılayamaz aklından çok duygularıyla hareket eder. Çocuk dövülmez. . Bir hata yaptığında uyarmak gerekir.

19
24
yanıtYanıtla
fake taxi Gsss:

büyüdügünde arda turan 2 :D)

22
6
yanıtYanıtla
erkin:

Tunus dan baska ne beklersin?Bilim, ilim, sanat???

6
14
yanıtYanıtla
Kemal:

Sayin cahil efendi. Bu laflarina bakilirsa batinin usakligini yapiyosun gibi geliyo bana. Git bak Eden Hazard Chelsea''de oynarken top toplayicisina ne yapmis. Avrupadan ne beklerdiniz diyebilecekmisin ozamanda?

yanıt5
yanıt1
Ne oldu bize:

Yazın bir kenara. Çocuk o kadar iyi düşüyor ki yıllar sonra gs forması ile görebiliriz. Terimin yeni silahı olur.

6
5
yanıtYanıtla
sdsds:

Çocuk haketmiş tekmelenmeyi. Ama kırmızı kart alacağını bile bile tekmelemesi futbolcununun sıkıntılı olduğunu gösteriyor.

2
4
yanıtYanıtla
SAMSUN1919:

ŞEREFSİZ YA. ALT TARAFI KRAMPON LAN. FUTBOLUNDA EŞKİYALARI VAR. KARAKTERSİZ UCUBE. .

0
2
yanıtYanıtla
çocuga şiddete hayır:

erkek müsvettesi gücü çocuga yetiyor terbiyesizin çocuga şiddet uygulayan beyinsizlerin yaptıgı hiçbir işi desteklemeyin lütfen izlemeyen yok olsun ölsün pislikler

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title