Haberler

Tolga Zengin'in Sezon Sonunda Futbolu Bırakacağı İddia Edildi

Güncelleme:

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan ve 35 yaşına gelen Tolga Zengin'in lig biter bitmez futbol kariyerine son vereceği iddia edildi.

2013 yılında Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olan ve 6 yıldır siyah beyazlı formayı giyen Tolga Zengin'in sezon sonunda futbolu bırakacağı belirtildi. Bu sezon Beşiktaş'ta sadece 9 maçta forma giyen ve tartışmalı kaleci Karius'un arkasında yedek bekleyen Tolga Zengin'in 3 ay sonra kulübüyle olan sözleşmesi sona ererken, deneyimli eldivenin lig biter bitmez futbol kariyerine son vereceği öğrenildi.

KARİUS İDDİASI OLAY OLMUŞTU

Son günlerde Karius'un performansı hakkında 'İki kolumu bağlasalar öyle goller yemem' yorumunda bulunduğu iddia edilen Tolga Zengin'in 35 yaşına gelmesi ve kontratının bitecek olması oyuncunun kariyeri hakkında radikal karar vermesinde etkili olduğu ifade edilirken, Tolga'nın kadro dışı kalması ve sık sık taraftarların ağır eleştirileriyle muhatap olması milli kaleciyi yolun sonuna getiren sebeplerin başında gösterildi.

(Star)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tolga Zengin Trabzonspor Beşiktaş Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Anil:

Tolga zengin gibi bir futbolcu harcadın Fikret anca git siyaset yap

9
2
yanıtYanıtla
lezbiyen buket:

Benim derdim KPSS den atanabilmek, derdim futbol değil. KPSS kursuna gidiyom.

4
3
yanıtYanıtla
ttt:

Aaa futbol oynuyomuydu ki bıraksın. bu vatandaşın kısacık futbol hayatı çirkeflikle hatırlanacak başka akılda kalan bir performansı yoktu.

3
1
yanıtYanıtla
ASLAN TERBİYECİSİ:

ZATEN KALECİLİKLE ALAKASI OLMAYAN BİRİ. NEYİN JÜBİLESİNİ YAPACAKKİ.

2
1
yanıtYanıtla
Atakan:

Vasat bir kaleci bırakması kendisi için iyi bir tercih

2
1
yanıtYanıtla
team system:

Normal karşılamak gerekir artık antremanlarını nerede ve kimlerle yaptığı belli oldu . Ağırlığını o yerlere o kişilere verecektir değil mi ?

0
1
yanıtYanıtla
BİR FENERBAHÇELİ:

TÜM KALECİLER SIRA SIRA JUBİLE YAPIYOR AP :D

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title