Haberler

Tokat: Tokat'a Yapılması Planlanan Hastane Ocak Ayında İhaleye Çıkıyor

- Tokat'ta, 400 Yatak Kapasiteli 57 Bin Metrekare Kapalı Alanda Yapılması Planlanan Hastane Binasının 4 Ocak 2007 Tarihinde İhaleye Çıkacağı Kaydedildi.

- Tokat'ta, 400 yatak kapasiteli 57 bin metrekare kapalı alanda yapılması planlanan hastane binasının 4 Ocak 2007 tarihinde ihaleye çıkacağı kaydedildi.

Modern araç-gereçlerle donatılacağı ifade edilen hastanede odaların 1-2 kişilik olacak şekilde tasarlandığı ifade edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Dr. Şükrü Ayalan, hastanenin sadece Tokatlılara değil, ilçe ve yakın illere de hizmet verecek nitelikte olacağını kaydetti. Ayalan, "Bu hastane, uzun vadede Tokat ve bölge halkına hizmet verecektir. Tokatlı hemşehrilerimiz, bu hastanenin hizmete girmesiyle birlikte sağlık alanında çok daha kaliteli hizmet alacaklardır. 4 Ocak 2007 tarihinde yapılacak ihaleden sonra hızla hastane binasının inşaatına başlanacaktır" dedi.

(Nİ-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title