Haberler

    Tofaş-Demir İnşaat Büyükçekmece: 92-88

    Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 13. haftasında TOFAŞ, sahasında Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 92-88 yendi.

    Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 13. haftasında TOFAŞ, sahasında Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 92-88 yendi.

    TOFAŞ, bu sonuçla 11. galibiyetine imza atarken, Demir İnşaat Büyükçekmece ise 8. mağlubiyetini aldı. Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Walker ile üst üste üç sayılık isabetler bulan Demir İnşaat Büyükçekmece, 4. dakikayı 14-0 önde geçti. Barış Ermiş ve Owens ile hücumda etkili olmaya çalışan TOFAŞ'a, Stajanovski ve Walker'in dış isabetleriyle karşılık veren konuk ekip, ilk çeyreği 26-18 üstün tamamladı.

    İkinci çeyreğe de hızlı başlayan Demir İnşaat Büyükçekmece, Simpson ve Wright ile skor üreterek, 13. dakikada farkı çift hanelere çıkardı: 20-31. Rakibine, Crocker, Henry ve Mejia üçlüsünün skorer oyunuyla karşılık veren TOFAŞ, 19. dakikada farkı 1 sayıya (38-39) indirdi. Konuk ekip, devreye girilirken 42-40 üstünlüğünü korudu.

    Son periyoda seyirci desteğiyle hızlı başlayan TOFAŞ, Owens ve Mejia'nın boyalı alanda bulduğu sayılarla 24. dakikada skoru lehine çevirdi ve maçın başından bu yana ilk kez öne geçti: 50-49. Wright'ın 3 sayılık basketiyle 15. dakikada 52-50 öne geçen konuk ekibe, Mejia, Crocker ve Barış Ermiş ile bulduğu basketlerle 15-0'lık seri yakalayarak cevap veren TOFAŞ, skoru 65-52'ye getirdi. Kalan dakikalarda iyi oyununu sürdüren mavi-yeşilliler, final periyoduna 69-61 üstün girdi.

    Son periyotta zaman zaman Demir İnşaat Büyükçekmece farkı azaltmaya çalışsa da savunmadaki direnci ile rakibinin tekrar öne geçmesine izin vermeyen TOFAŞ, maçtan 92-88 galip ayrıldı.

    TOFAŞ'ta 21 sayı üreten Henry, galibiyette önemli rol oynadı. Demir İnşaat Büyükçekmece'de Wright ve Walker attıkları 23'er sayıyla maçın en skorer isimleri oldu.

    Salon: TOFAŞ

    Hakemler: Fatih Arslanoğlu, Mehmet Karabilecen, Kerem Baki

    TOFAŞ: Morgan 2, Barış Ermiş 10, Crocker 18, Mejia 13, Owens 14, Yiğit Arslan, Henry 21, Caner Topaloğlu 2, Kadji 12, Muhsin Yaşar

    Demir İnşaat Büyükçekmece: Wright 23, Deniz Kılıçcı 13, Burak Can Yıldızlı 4, Walker 23, Stajanovski 10, Oğulcan Baykan 5, Kairys 2, Simpson 8

    1. Periyot: 18-26

    Devre: 40-42

    3. Periyot: 69-61

    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Büyükçekmece Barış Ermiş Yaşar Demir Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title