Haberler

Tıp Öğrencisi Eşini Öldüren Astsubay İlk Kez Hakim Karşısında

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde Okuyan Eşini Kurşunlayarak Öldürdüğü İddia Edilen Astsubayın Yargılanmasına Başlandı. Astsubay Hüseyin Güneş Ö., "Eşimi Öldürdüğümden ve Çocuğumu da Annesiz Bıraktığımdan Dolayı Üzgünüm ve Pişmanım" Dedi.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde okuyan eşini kurşunlayarak öldürdüğü iddia edilen astsubayın yargılanmasına başlandı. Astsubay Hüseyin Güneş Ö., "Eşimi öldürdüğümden ve çocuğumu da annesiz bıraktığımdan dolayı üzgünüm ve pişmanım" dedi.

İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Hüseyin Güneş Ö. ve şikayetçilerden Ayşe Ö.'nün annesi Zekiye Yılbaş, babası Mahmut Atilla Yılbaş ve ağabeyi Kürşat Yılbaş katıldı. Sanık Hüseyin Güneş Ö., maktul Ayşe Ö. ile 2005 yılında internette tanıştıklarını belirterek, "Birbirimize aşık olduk. Maktul benimle olan ilişkisini ailesine anlatmış. Ailesi de ilişkiyi öğrendikten sonra Ayşe Ö.'ye, 'Sen bir tıp öğrencisisin. Yarın doktor olacaksın. Seninle değil bizim malımız mülkümüzle evlenmek istiyor' dediğini sonradan öğrendim. Eşim bir ay sonra benimle evlenmek istediğini söyledi. Ailesi evlenmeye karşı çıktı. 2005 yılının Mayıs ayında İstanbul'dan Aydın'a geldi. Eşimle resmi nikah yaparak evlendik. Çukurca'dan Burdur'a tayinim çıktı. Aydın'da düğün yaptık. Düğünden sonra Burdur'da görev yerine gittim. Birlikte yaşamaya başladık. Eşim daha sonra hamile kaldı. Bu arada eşim İstanbul'da okuluna devam edeceğini söyledi. Ben de bin 300 YTL ile İstanbul gibi bir şehirde yaşamaya durumumuzun olmadığını söyledim. Doğum yapmadan önce eşimin ailesine doğumun gerçekleşeceğini söyledim. İlk kez hastanede eşimin ailesini gördüm. Hastanede maktulün babasının hakaretlerine uğradım. Bir gün eve geldiğimde eşimle oğlumu evde bulamadım. Maktulü aradığımda telefonları açmadı. İstanbul'daki bütün adreslere baktım. Eşimle görüştüm. Eşim boşanma davası açacağını, çocuğun ismini değiştirdiklerini söyledi" şeklinde konuştu.

Olay günü Cerahpaşa koridorunda eşini gördüğünü belirten sanık Hüseyin Güneş Ö. "Eşimle hocası arasında ilişkisi olduğunu duymuştum. İlişkinin derecesini sordum. Evliliğimiz devam ederken bu durumun oğlumuzun ruhsal durumunu kötü etkileyeceğini söyledim. O da 'Benim özel hayatım kimseyi ilgilendirmez' diyerek anlaşmalı boşanmayacağını, beni süründüreceğini söyledi. 'Çocuğun yüzünü bir daha göremeyeceksin' dedi. O an şuurumu kaybettim. Kendi başıma silahı dayadığımda merminin bittiğini anladım. Gerisini hatırlamıyorum. Beni ve maktulü öldüren maktulün ailesidir. Bu aileden şikayetçiyim. Eşimi öldürdüğümden ve çocuğumu da annesiz bıraktığımdan dolayı üzgünüm ve pişmanım" dedi.

Ayşe Ö.'nün babası Mahmut Atilla Yılbaş, hukukun üstünlüğüne inanan bir insan olduğunu anlatarak, "Ben kimseye hakaret etmedim. Kızım bu şahısla tanıştığı için pişman olduğunu, bu şahısla bir daha görüşmeyeceğini söylemişti. Olay günü orada bulunanlardan duyduğuma göre 'Konuşsana lan, konuşsana lan' diyerek tabancasını çekmiş, defalarca ateş ederek kızımı öldürmüş. Sanıktan şikayetçiyim" diye konuştu.

Ayşe Ö.'nün annesi Zekiye Yılbaş ve ağabeyi Kürşat Yılbaş, Mahmut Atilla Yılbaş'ın ifadelerine aynen katıldıklarını belirtti. Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi ve eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

(SK-ED-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title