Haberler

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in, kaçış planı akıllara Ocean's 8 filmini getirdi

Güncelleme:

Reklam kampanyalarında birçok ünlü ismin kullanıldığı kripto para sitesi Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, 2 milyar dolarlık kripto para ile yurt dışına kaçtı. Özer'in reklamlarda ünlü isimleri tercih etmesi ise akıllara dünyaca ünlü soygun filmi Ocean's 8'i getirdi.

Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Fatih Faruk Özer'in 2 milyar dolarlık vurgun ile yurt dışına kaçtığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in reklam kampanyasında Pınar Deniz, Mine Tugay, Bahar Şahin, Simge, Zeynep Sever Demirel, Özge Ulusoy, Deren Talu ve Ebru Şallı gibi birçok ünlü isim yer aldı.

REKLAM FİLMİNDE ROL ALAN ÜNLÜLER SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Faruk Fatih Özer'in, ünlü isimleri de vurgun için kullandığı ileri sürüldü. Thodex'in reklam kampanyası için Pınar Deniz, Mine Tugay, Bahar Şahin, Simge, Zeynep Sever Demirel, Özge Ulusoy, Deren Talu ve Ebru Şallı gibi 8 ünlü isim kırmızı elbiselerle kamera karşısına geçmişlerdi. Thodex'in reklam yüzü olan ünlüler, bu kareleri de sosyal medya hesaplarından da paylaşmışlardı. Thodex'in kurucusu Özer'in bu ünlü isimlerle nasıl iletişime geçtiği ve nasıl anlaşma sağladığı ise sırrını koruyor.

OCEAN'S 8 FİLMİNİ HATIRLATTI

Bu yapılan dolandırıcılık akıllara Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway gibi yıldızların rol aldığı soygun filmi olan Ocean's 8'i akıllara getirdi. Filmde de dolandırıcılar vurgun için ünlü isimleri kullanmıştı.

Ocean's filminin konusu ise şu şekilde: Danny Ocean'ın uzun süredir ortalarda olmayan kız kardeşi Debbie Ocean (Sandra Bullock) şartlı tahliyeyle serbest kalınca çok büyük bir soygun gerçekleştirmeyi planlıyor. Kardeşler, Metropolitan Müzesi'nin her yıl düzenlediği ve son derece seçkin isimlerin katıldığı 'Met Gala'da, Daphne Kluger'in (Anne Hathaway) boynunda taşıyacağı milyonlarca dolar değerindeki mücevheri çalmak istiyorlar. Bu amaçla yeteneklerine güvendiği birbirinden yetenekli arkadaşlarını bir araya getirerek imkansızı gerçekleştirmeye çalışıyor.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in, kaçış planı akıllara Ocean's 8 filmini getiriOcean's 8

ESKİ SEVGİLİSİ ORTAYA ÇIKTI

Bir diğer yandan Faruk Fatih Özer'in eski sevgilisi Eslem Sena Nur'da ortaya çıktı. Nur, Özer'le ilişkisi için "Çok zeki çocuktu ve ailece zenginlerdi ancak çok kıskançtı. O yüzden ayrılmıştık" ifadelerini kullandı.

İADESİ İSTENİYOR

391 bin kişinin işlem yaptığı Thodex'te yaşananların Cumhuriyet tarihinin en büyük dolandırıcılığı olduğu belirtiliyor. Faruk Fatih Özer hakkında, birçok şehirde nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusu yapıldı. Bunun sonucunda savcılık soruşturma başlattı. Adalet Bakanlığı, Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Fatih Faruk Özer'in kırmızı bültenle aranması ve Arnavutluk'tan iadesi için işlem başlattı.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Faruk Fatih Özer Thodex Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (1)

Mahmut Kutlu :

Akılanmıyor bu millet,Üç tarafı deniz olan bu ülkede,Denizide çok Kerizide çok.Kolay paranın peşine düşersen,olacağı bu.Zamanında banker yalçında defileleri kullanıp aynı şeyleri yapmıştı Emin Çölaşan abi iyi bilir kitabını yazmıştı.Yıl 2021 herşey aynı herşey yine karışık,yok öyle kolay para kazanmak.Burası Orta Doğununda ortası,burda uyanık olacaksın,her Zaman tetikte olmak şart.Dur bakalım bundan sonra ne çıkar,bence akılanmaz bu millet daha çok soyulur soğana çevrilir,Hadi hayırlı tıraşlar.

19
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title