Haberler

Tff Yönetim Kurulu Toplantısı

Türkiye Futbol Federasyonu (tff) Yönetim Kurulu, Bank Asya 1

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Bank Asya 1. Lig'in 3. haftasında oynanan ve müsabaka hakemi tarafından tatil edilen Samsunspor-Mersin İdmanyurdu maçının kaldığı yerden oynanmasına karar verdi.

Federasyondan yapılan açıklamada, yönetim kurulunun bugün yaptığı toplantıda, karşılaşmanın Futbol Müsabaka Talimatı'nın 21. maddesi gereğince, yarıda kaldığı dakikadan itibaren ve yarıda kaldığı skor olan Mersin İdmanyurdu'nun 1-0 üstünlüğü ile devam ederek tamamlanmasına karar verdiği bildirildi. Müsabaka tarihinin ise daha sonra açıklanacağı belirtildi.

- KOCAELİSPOR'UN 6 PUANI SİLİNECEK-

TFF Yönetim Kurulu'nun, futbolcu Nenad Jestroviç'in transfer ücretini ödemediği gerekçesiyle FIFA Disiplin Komitesi'nin FIFA Disiplin Talimatı'nın 64. maddesi uyarınca, TFF 2. Lig ekiplerinden Kocaelispor'a verdiği 6 puan silme cezasını uygulamaya soktuğu açıklandı.

FIFA Disiplin Komitesi tarafından 3 Ağustos tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderilen yazıda, verilen nihai kararın 14 Nisan 2010 tarihinde Kocaelispor'a iletildiği ancak herhangi bir gelişme olmadığı için Kocaelispor'un 6 puanının silinmesi gerektiğinin belirtildiği ifade edildi.

- ERZURUMSPOR KALAN MAÇLARDA 3-0 HÜKMEN MAĞLUP SAYILACAK-

2010-2011 sezonunda 2 kez maça çıkmayan Spor Toto 3. Lig ekibi Erzurumspor'un Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta 17.09.2010 tarihinden itibaren fikstür gereği oynaması gereken tüm müsabakalarda 3-0 hükmen mağlup, rakiplerinin ise 3-0 hükmen galip sayılmasına karar verildi. Açıklamada, 'PFDK tarafından verilen bir alt lige düşürülme kararı neticesinde; TFF Yönetim Kurulu, Futbol Disiplin Talimatı'nın 24. maddesinin a bendi uyarınca, Erzurumspor'un Spor Toto 3. Lig 2.Grup'ta 17.09.2010 tarihinden itibaren fikstür gereği oynaması gereken tüm müsabakalarda; 3-0 hükmen mağlup, rakiplerinin ise 3-0 hükmen galip sayılmasına karar verdi' denildi. Bu arada, Denizlispor Kulübü'nün, TFF Yönetim Kurulu'na yaptığı başvuru sonucunda, TFF 1. Lig Statüsü 2. Maddesi uyarınca, Bank Asya 1. Lig ekibi Denizlispor'un Süper Lig'den sözleşmeli oyuncusu Souleymane Youla'nın vizesinin, müsabaka isim listesine 3'ten fazla yabancı oyuncu yazmamak kaydıyla yapılmasına karar verildiği bildirildi. (SEL-SU) - İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title