Haberler

TFF'yle görüşen Galatasaray, MHK Başkanı Serdar Tatlı'nın istifasını istedi

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, TFF Başkanı Nihat Özdemir ile yüz yüze görüştü. Yaklaşık 1 saat süren Riva'daki zirvede Mustafa Cengiz, "Adalet duygusu yara alıyor" ifadelerini kullanarak MHK Başkanı Serdar Tatlı'nın istifasını istedi.

Hakem kararlarının damga vurduğu maçta Ankaragücü'ne 2-1 kaybeden Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz'den teknik direktör Fatih Terim'e, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'tan başkan yardımcısı Yusuf Günay'a ve futbolculara kadar herkes kaybedilen mücadelenin faturasını hakemlere çıkarmıştı.

Maç sonrası yapılan sert açıklamaların ardından perşembe günü de G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA toplantısı için gittiği Riva'da Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile özel olarak bir araya geldi.

SERDAR TATLI'NIN İSTİFASINI İSTEDİ

Sabah Gazetesi'nden Mehmet Özcan'ın haberine göre; Toplantı sona erip herkes çıktıktan sonra Özdemir ile yüz yüze görüşen Cengiz, yaşadıkları mağduriyeti anlatıp sitem etti ve MHK Başkanı Serdar Tatlı'nın istifasını istedi.

"LÜTFEN GEREĞİNİ YAP"

"Hakem kararları bizim ve birçok kulübün canını yakıyor. Benzer pozisyonlara verilen farklı kararlar adalet duygusunu yaralıyor. Lütfen gereğini yap başkanım" diyen Cengiz, ardından TFF binasından ayrıldı.

"RAHMANİ DEĞİL ŞEYTANİ"

Mustafa Cengiz, Riva dönüşü yaptıkları görüşme ile ilgili kısa bir açıklamada bulundu. "Bu düzeni kuranlar rahmani değil, şeytani" diyen Cengiz, "Her takım aleyhine hatalar yapılıyor ama Galatasaray aleyhine malum çevreler tarafından düzenli ve kasıtlı şekilde yapılıyor. Bunlar hata değil, planlı bir eylem gibi görünüyor. Bu böyle sürerse camia olarak tepkiler vereceğimizi söyledik. Endişelerimizi ve kaygılarımızı ilettik. Eğer kaos çıkarmak isteyenler olursa, onlarla kavga etmesini de çok iyi biliriz ama biz yarışın düzgün, dostça ve mertçe bir şekilde devam etmesini diliyoruz. Bunu dile getirdik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Merkez Hakem Kurulu Serdar Tatlı Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

yeter cincon yeter:

5 yıldır bağıra bağıra saldıra saldıra ağlaya ağlaya kupa alıyorsunuz. 1 maç kaybettiniz. yendiler! sizi yendiler! yendiler sizi! o zaman sahaya çıkma her zaman sana puan yazsınlar. bıktık sizden. ne federasyon kaldı ne merkez hakem başkanı. kimsiniz? kim var arkanızda?

19
14
yanıtYanıtla
urfalı mehmet .ant:

hadi yine şampiyonsunuz merak etme cimcime spor yöneticileri emriniz olur her zamanki gibi . . . . . . . . . . .

15
10
yanıtYanıtla
CELLO:

pozisyonlar tartışmalı herkes tartışıyor. . tartışmasız bariz bir hata olsa tamam hakkınızı arayın ama kötü oynanan futbolunuzu Fatih Terimin gazıyla başka yerlerde saklamaya çalışmayın. Sen yönetim olarak istenen transferleri yaptın mı ? evet yaptın peki takım ne yapıyor haftalardır dan dun oyun oynuyor. .

10
10
yanıtYanıtla
Niye:

Sen rezil futbol oynatıp hakemlerin arkasına sığınan imPARAtorun istifasını istiyor Musun. Oda işini iyi yapmıyor Serdar tatlı da

12
6
yanıtYanıtla
cd:

Yeter be kardeşim ağlamanın da bir sınırı olmalı

11
6
yanıtYanıtla
Komedi:

Ali koç a gidip Serdar Tatlı istifa etsin demekten çok da farkı yok. Tff mhk pdfk kurumlarında herhangi bir kulüple bağı olan insan olmamalı

4
7
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Galatasaray’ın bu yaptıkları önceden planlanmış şeyler mağlubiyet halinde kimlerin konuşacağına karar vermişler bunu arda itiraf etti konuşmasını dinleyin anlarsınız. Fatih terimde itiraf etti keşke Maçtan önce konuşsaydık dur dediler mağlubiyet halinde konuşmaya karar vermişler bunların hepsi planlı algı

2
3
yanıtYanıtla
Tosunpaşa:

yılanın başı özdemir hep birlikte istafalarını isteyeydiniz

4
1
yanıtYanıtla
fb:

asıl gitmesi gereken biri varsa burada sayın mustafa cengiz başkandır inşallah gider sayın galatasaraya yakışmıyor mustafa başkan galatasarayın başkana yeni bir başkana ihtiyacı var

2
2
yanıtYanıtla
fb:

esas sayın mustafa cengiz başkanın gitmesi gerek inşallah gider en yakın zamanda

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title