Haberler

TFF, Milli Takım hocalığı için Okan Buruk'la büyük ölçüde anlaşmaya vardı

Güncelleme:

Milli Takım'ın yeni hocasının belli olduğu iddia edildi. Şenol Güneş'in ayrılmasından sonra görevin Okan Buruk'a verildiği belirtildi. Tarafların büyük ölçüde anlaşma sağladığı kaydedildi.

Milli Takım'da Güneş'ten sonra Okan Buruk dönemi başlıyor. Bugün karşılıklı anlaşılarak Şenol Güneş'e veda edildi, birçok isim gündeme geldi. Bunlar arasından en ciddi olan aday Okan Buruk'ta ise büyük ölçüde anlaşma sağladı.

TFF, Milli Takım hocalığı için Okan Buruk'la büyük ölçüde anlaşmaya vardı

RESMİ AÇIKLAMA AN MESELESİ

NTVSpor'un haberine göre; Milli Takım'ın yeni hocası Okan Buruk oldu. Resmi açıklamanın kısa süre içinde geleceği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Fatih Terim Okan Buruk Haberler

500

Yorumlar (10)

Zafer yılmaz :

beyinleri yanmış. türk futbolcusu yetişmiyor.kluplerde yabancı oyuncu sınırı gelmedikçe bu milli takım kim gelirse gelsin başarılı olamaz. yazık dünyanın parası yabancılara kaptırıp ülke dışına çıkmasına yol açan zihniyetler. ceplerine girecek parayı düşünürken , türk futbolcuların ruhlarını yeteneklerini söndürdüler. sistem değişmeli artık.

23
20
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Ne alaka yabancı sınırı yokken gitti hepsi Avrupa'ya. Sence Orkun Orçun zeki merih hangisi 3 büyüklerde oynar. Başarı için yabancı şart futbol orda başka artık. Vida slazai Marco gibi defans bul bakalım burda pjanic nerde turkiyede

yanıt8
yanıt8
Eren İsmail:

Abi yabancı olacakki Avrupa futbolunu oynatsin aksi taktirde çok zor

19
13
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Bu kim ya kapasitesi yetmez

22
6
yanıtYanıtla
Recep Dagci:

Okan hoca kaliteli inşallah başarılı olur.

4
24
yanıtYanıtla
senata silva:

En iyi aday Ünal Karamandır, Milli Takıma ruh katacak, tecrübe Ünal Karaman'da vardır..

4
0
yanıtYanıtla
SİNYOR ELNİNO:

bırak artık TFF başkanlığını eski fb li keçi.zerre kadar futboldan anlamayıp ben yaptım oldu mantığıyla ilerliyorsun.kulüplere yabancı sınırı kuralını dayatıp milli takımın başına yabancı teknik direktör getirme niyetindesin bu ne perhiz ne lahana turşusu.ülke futbolu için en tehlikeli insanlar bişey bilmeyip parası ile makamların başına gelenler.Tez zamanda istifa etmeleri dileğiyle.

1
1
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

brezilyali zico gelsin olmazsa - daum da olabilir-

2
0
yanıtYanıtla
Orhan Tuna:

Başarılı olamaz kim gelirse gelsin bizdeki yerli futbolcularda pirim dertleri var milli takımda bile parayla oynamak istiyorlar vatan aşkları yok artık. Önceki aptullah avcı milli takımda hoca sorunu yok başka sorunlar var demisti

0
2
yanıtYanıtla
vedat cici :

aha buraya yazıyorum okan buruk yapamaz bu işi yabancı hoca şart okan buruk ancak yardımcı olur

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title