Haberler

TFF Başkanı'ndan yabancı kuralını eleştiren Terim'e sert yanıt: Bu işte antrenörlerle muhatap olmam

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, yabancı kuralıyla ilgili Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e "Bu işte muhatabım kulüpler. Antrenörler gelip geçici. Maalesef kulüplerimizde bugün varlar, yarın yoklar" diyerek yanıt verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, yabancı kuralıyla ilgili Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in açıklamalarına yanıt verdi.

Milliyet Gazetesi'ne konuşan Özdemir yabancı kuralıyla ilgili şu ifadeleri kullandığı:

"Benim işim kulüplerle. Bu işte muhatabım kulüpler. Antrenörler gelip geçici. Maalesef kulüplerimizde bugün varlar, yarın yoklar. Kalıcı olan kulüplerdir. Ben tüm kulüplerimizle yazıştım. Onların görüşlerini ve isteklerini aldım. O danışma sürecinden sonra biz TFF Yönetim Kurulu olarak gelecek sezondan itibaren 'Yabancı futbolcu ve oyuncuların uygunluğu esasları'nı belirledik. Bu adımdan geri dönüş yok."

FATİH TERİM NE DEMİŞTİ?

Galatasaray Kulübü son olarak, TFF tarafından yabancı oyuncu sınırlamasıyla ilgili alınan kararın iptali için TFF Tahkim Kuruluna başvurdu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Servet Yardımcı Nihat Özdemir Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER!!!?? TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor?
500

Yorumlar (51)

fb:

fenerbahçeli olarak fatih terim hoca sonuna kadar haklı hatta nihat özdemirin istifa edip gitmesi gerekir lütfen istifa edip gidin sayın nihat özdemir istifa edin artık

22
5
yanıtYanıtla
Ümit:

Fatih terimi tanımam diyemezsin. Fatih terim türk futboluna senden 100 kat fazla hizmet etmiştir. Avrupada bi sor bakalım seni tanıyan var mı.

19
7
yanıtYanıtla
Yunus:

İmPARAtor paramatik sadece parayla çalışan kendinden başka kimseye faydası olmayan sıradan biri

yanıt5
yanıt7
Erkan:

Kendini ne zanediyo bu anlamdim kralmi fatih terim galatasarayin efsanesidir sen kimin efsanesinin onu de

17
6
yanıtYanıtla
SAVAŞ ESENTÜRK:

o koltuğu babanın malımı sandın nihat galatasaray taraftarının damarına bastın o oturduğun koltuk babanın malı değil koltuğun plastiğini yedirirler sana

17
3
yanıtYanıtla
Memleketim:

Cakma Imparoturu cidiye almayin. Futbol bilgisi olmayan, Romenlerle Uefa kupasini almis Gese takiminin ne halde oldugu gecmis yillarda ve simdiki hali ortada. Futbol takimini teknik heyet degil iyi ve kaliteli futbolcular basariya götürür.

4
16
yanıtYanıtla
)):

futbola alt yapının her kademesinde oynamış uzun yıllarca profesyonel futbol oynamış. milli takımın her kademesinde hocalık yapmış. kulup antrenorluğu yapmış biri mi bilecek yoksa sadece parası olan bi tff başkanı mı. fanatikliği bırakın arkadaş. Bugün türkiye de futbolun içinde olanların yüzde 90ı bu kuralı istemez. ama siz Terim karşı geldi diye destekleyeceksiniz. Fenerliysen Alperi Beşiktaşlıysan NEcipi Galatasaraylıysan Selöuk inanı izlemeye mahkum olmaya devam et

yanıt9
yanıt2
Memleketim:

Isimsiz, yorum yazdim diye taraftarmi olmam gerekiyor? Iste siz bu kafayla devam ettiginiz sürece bu Ülke''nin hicbirseyi düzelmeyecek. Futbolcu yetistirilmez. Futbolcu dogar. Eger futbolcu yetistirilseydi Dünya futbolunda onlarca Messe veya Ronaldo boy gösterirdi.

yanıt4
yanıt3
memleketi:

Sergen safi yetenekti. neden avrupaya gitmedi. çünkü tembeldi. Alt yapıda yetenek çok. Ama o madeni işlemek lazım. Sen kömürü elmas dıye kömür haliyle koyarsan beş kuruş değeri olmaz. Önce onu işleyeceksin. Bizde bunu işleyecek tesis alt yapı yok. bu yasak gelince de pat dıye olmicak. İmrenerek izlediğimiz Avrupa liglerinin tamamını yakınında yabancı sınırı yok.

yanıt4
yanıt2
ultraezik:

adam kırk yılda bir doğru söylemiş. fatih terim kim. 6snin maaşlı elemanı. akıllı olacak.

6
13
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title