Haberler

Fatih Terim ile Kebapçı Selahattin Uzlaşamayınca Dava Açıldı

Güncelleme:

Alaçatı'da yaşanan kavga sonrası Fatih Terim ile Selahattin Aydoğdu anlaşamadı, ikili mahkemelik oldu.

İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı'da, geçen yaz karakolluk olan teknik direktör Fatih Terim ile iş insanı Selahattin Aydoğdu, savcının önerisine rağmen uzlaşmayınca haklarında dava açıldı. Terim'in şikayetleri sonucu Aydoğdu hakkında 'basın yoluyla tehdit ve hakaret ' ile 'kişisel verileri ele geçirip basın yoluyla yaymak' suçlarından toplam 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Olay sonrası Terim hakkında ise 'basit yaralama' suçundan 1 yıla kadar hapis cezası ya da adli para cezası istemiyle dava açıldı.

AYDOĞDU, "DAYAĞI YİYİNCE KAÇTI" DEMİŞTİ

Alaçatı'da, geçen yılın temmuz ayında, iki restoranın sahipleri ve çalışanları arasında çıkan gerginlik sonrası, o dönem Türkiye Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Yüzevler Kebapçısı'nın sahibi Selahattin Aydoğdu kavga etti. Kavgadan sonra Aydoğdu, basın mensuplarına açıklamalarda bulunup, Terim'in mekanını basıp, kaçtığını ileri sürdü. Aydoğdu, ayrıca Terim için "Birkaç kez ben, ona vurdum; yere düştü. Dayağı yiyince de kaçtı. Korkağın teki. Kimseye yalandan delikanlılık yaptırmam. Araya kimseyi sokmasın. Boşuna yalvarmasın. Ölürüm, davamdan dönmem" dedi.

'BASIN YOLUYLA TEHDİT VE HAKARET' SUÇLAMASI

Selahattin Aydoğdu, Fatih Terim'in şikayetiyle 'basın yoluyla hakaret ve tehdit' iddiasıyla Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi. Aydoğdu'nun şikayetçi olduğu Terim de ifade verdi. İfadelerinde, suçlamaları kabul etmeyen Aydoğdu ile Terim arasında yaşananlarla ilgili soruşturmayı yürüten savcılık tarafından önce tarafların uzlaşması istendi. İki tarafın da savcılığın uzlaşma teklifini kabul etmemesi üzerine iddianame hazırlandı.

Savcılıkça Aydoğdu hakkında 'basın yoluyla tehdit ve hakaret ' ile 'kişisel verileri ele geçirip basın yoluyla yaymak' suçundan 2 ayrı iddianame hazırlandı. Selahattin Aydoğdu hakkında, "Birkaç kez ben, ona vurdum; yere düştü. Dayağı yiyince de kaçtı. Korkağın teki. Kimseye yalandan delikanlılık yaptırmam. Araya kimseyi sokmasın. Boşuna yalvarmasın. Ölürüm, davamdan dönmem" açıklamalarını basın yoluyla yaptığı için 3 yıla kadar, 'tehdit' suçundan da 2 yıla kadar hapis cezası istendi.

SAVCILIK TAKİPSİZLİK KARARI VERDİ

Olay sonrası Çeşme Emniyet Müdürlüğü'ne giden Fatih Terim'in verdiği ifade basında yer aldı. Terim, içeriğinde cep telefonu ve ev adresine kadar kişisel verilerin bulunduğu ifade tutanaklarının Selahattin Aydoğdu tarafından yayıldığı iddiasıyla şikayette bulunuldu. Savcılık bu şikayetle ilgili takipsizlik kararı verdi; ancak Terim'in avukatlarının itirazı üzerine İzmir 5'inci Sulh Ceza Hakimliği'nce takipsizlik kararı kaldırıldı. Mahkemenin bu kararından sonra tekrar başlatılan savcılık soruşturması sonrası bu kez Aydoğdu hakkında 'kişisel verileri ele geçirip basın yoluyla yaymak' suçundan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

TERİM HAKKINDA DA DAVA AÇILDI

Olayla ilgili 3'üncü iddianame ise Fatih Terim hakkında düzenlendi. Kavga sırasında Selahattin Aydoğdu'ya yönelik 'basit yaralama' suçunu işlediği iddiasıyla Terim hakkında, 1 yıla kadar hapis ya da adli para cezası istemiyle dava açıldı. Her 3 davanın da Çeşme Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüleceği öğrenildi.

NELER YAŞANMIŞTI?

Alaçatı'da, 14 Temmuz 2017 gecesi çıkan kavgaya, Fatih Terim'in damadı Baran Çetin'in, komşusunun restoranı ile kendi restoranını ayırmak için tam ortaya hasırdan paravan çekmesi neden olmuştu. Paravanın kaldırılması için şikayette bulunan diğer mekanın sahibi Selahattin Aydoğdu ile Fatih Terim önce telefonda tartışmıştı. Daha sonra Terim, 2 damadı ve 2 koruması ile Aydoğdu'ya ait Yüzevler Kebapçısı'na gelmiş, taraflar arasında kavga çıkmıştı. Terim, olayın sonrası Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden ayrılmıştı. Yaklaşık 4 ay sonra da Terim'in damatları Volkan Bahçekapılı ve Ahmet Baran Çetin, Alaçatı'daki restoranlarını kapatma kararı almıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Selahattin Aydoğdu Fatih Terim Alaçatı Çeşme Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

nusret:

delikanlı kebapçı helal olsun

6
4
yanıtYanıtla
Battalzgazi:

Terim neyin kafasını yaşıyorsa yaş 70 hala bi havalar değişik hareketler ama dönüp dolaşacağı yer kabir bırak bu saçma sapan kasıntı hareketleri ey fani terim kibir insanı cehenneme götürür hatta fazla bile gelir.

8
2
yanıtYanıtla
anıl:

terim mahkemeye giderken lütfen doğru kadro seç

10
0
yanıtYanıtla
metin:

karşılıklı kebap çilingir sofrası kurun bitsin bu mevzu

8
0
yanıtYanıtla
emre:

apar topar kebapçıyı kapattı damatlar kebapçı tek kaldı tebrikler

6
1
yanıtYanıtla
aslan bey:

yakında fatih terimde kebap olur türkiye kupası rezilliği şampiyonlukta zor görünüyor dış sahada maç kazanamamaya yine devam bi gslı olarak geçin artık şu imparator ayaklarını yıl olmuş 2018 gazmı kaldı doğalgaz geldi tudorda iç sahada iyiydi gidişat kötü

5
1
yanıtYanıtla
AK:

fatih reis istese o adamı yatağından aldırır.

0
4
yanıtYanıtla
ismail66:

önce kapisinin önüne atigi cöpü alsin da erkekligini görelim Fati kerimin

yanıt0
yanıt1
63:

Mili takım aldı aylik yetmemiş kebap işine girmek için rakiplerine sataştı.

4
0
yanıtYanıtla
Selahattin Aydoğdu:

İsterse 6s yi şampiyon yapsın yine dövecem

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title