Haberler

Tema 15 Yaşında

Çok Genç ve Ülkenin Köklü Kurumları Arasında Sayılan Tema Vakfı, 15. Yıl Dönümünü TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın Katılımıyla 5 Eylül'de Düzenleyeceği Etkinliklerle Kutlayacak.

Çok genç ve ülkenin köklü kurumları arasında sayılan TEMA Vakfı, 15. yıl dönümünü TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın katılımıyla 5 Eylül'de düzenleyeceği etkinliklerle kutlayacak.

TEMA Vakfı'ndan yapılan yazılı açıklamada, 15. yıldönümünün TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın katılımıyla 5 Eylül'de düzenlenecek olan '15. Yıl Gecesi' ile kutlanacağı bildirildi. Ülkemizin erozyon ve çölleşme tehlikesini TEMA Vakfı'nın verdiği eğitimler, kampanyalar, yayınlar ve medya aracılığıyla kamuoyuna anlattığını belirten TEMA Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı A. Nihat Gökyiğit, "15 yıl içinde verilen eğitimlerle 2 milyonun üzerinde kişiye ulaşıldı ve vakfın 327 bin kayıtlı gönüllüsü oldu.

TEMA ülke genelinde 555 temsilcisi ve gönüllü sorumlusu, TEMA Almanya ve TEMA Hollanda kardeş vakıflarıyla gücünü tabandan alıyor. Toplumun tamamı artık erozyon ve çölleşme konusunda bilinçlendi ve doğal varlıkların önemini kavradı. Daha fazlası da gerekli şüphesiz, ancak çok yol alındı. Kuraklığın, çölleşmenin ve sellerin bütün şiddetiyle günlük hayata yansıdığı bu günlerde, halkın ilgisi konunun üzerinde" dedi.

Önemli olanın halkın tepkisini göstererek önlemesi, çölleşmenin önüne geçilmesi, su ve bütün doğal varlıkların korunmasına yönelik toplumsal değişimlerin gerçekleşmesi gerektiğini söyleyen Nihat Gökyiğit, "TEMA Vakfı bu amaçla 40'ın üzerinde proje gerçekleştirdi ve bu uygulamaların nasıl olabileceği konusunda somut örnekler üretti. Bu örnek uygulamalara yenileri eklenirken ortaya konulanların bir devlet politikası olması gerekir. Bu çalışmaların politikaları değiştirmesi ve halkımızca benimsenen

uygulamaların gerçekleşmesi için çabalarımıza devam ediyoruz. TEMA Vakfı 15 yıl evvel başlayan mücadelesini her geçen güçlenerek sürdürüyor. En son hazırlamış olduğu iyi yönetim beyanıyla da kurumsal yapısını güçlendirmiştir. TBMM Başkanı Sayın Köksal Toptan'ın yüksek himayelerinde yapılacak olan TEMA 15. Yıl gecesini gelin sizinle 5 Eylül'de kutlayalım ve TEMA hareketine katkı koyanları hep beraber onurlandıralım" diye konuºtu.

(OMR-OMR-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title