Haberler

Yeni Akıllı Ev Asistanı Lg Hub Robot, Evinizin Yeni Üyesi

Evinizin yeni üyesi: LG Hub Robot Yeni Akıllı Ev Asistanı LG Hub Robot, Evinizin Yeni Üyesi!LG Electronics akıllı evlerin kalbinde yer alacak yeni akıllı ev asistanı LG Hub Robot ile yapay zekayı ve robotları evlerinize taşıyor.

Evinizin yeni üyesi: LG Hub Robot

Yeni Akıllı Ev Asistanı LG Hub Robot, Evinizin Yeni Üyesi!

LG Electronics akıllı evlerin kalbinde yer alacak yeni akıllı ev asistanı LG Hub Robot ile yapay zekayı ve robotları evlerinize taşıyor.

Robot teknolojilerinin artık hayatımızın vazgeçilmezi olduğu günümüzde, tüm kullanıcılar yapay zekaya sahip bu cihazların günlük yaşamın içinde çok daha fazla rol oynayarak birçok alanda işlerimizi kolaylaştırmasını istiyorlar. LG Electronics ilk olarak CES 2017 etkinliğinde tanıttığı yeni akıllı ev asistanı LG Hub Robot ile etrafımızı saran Nesnelerin İnterneti (IOT) dünyasıyla kusursuz bir iletişim kurmak için eşsiz bir imkan sağlıyor. Birçok farklı akıllı ev ekosistemindeki cihazı bir araya getiren LG Hub Robot, Nesnelerin İnterneti konseptinin çok daha fazla kullanıcıya erişmesinde büyük bir rol oynuyor.

LG Hub Robot, Türkiye'nin de dahil olduğu bazı pazarlarda şu an için aktif olmasa da; LG Electronics Nesnelerin İnterneti teknolojilerinin tüm dünyada yaygınlaşması için öncü bir pozisyon üstlenerek kararlılığını durmaksızın sürdürüyor.

Göz alıcı bir tasarıma sahip olan LG Hub Robot

Evdeki diğer akıllı cihazlara bağlanıp tercihleriniz doğrultusunda onları yönetebiliyor. LG Hub Robot'un en önemli özelliklerinden biri ise Amazon Alexa tabanlı ses tanıma teknolojisine sahip olması. Böylece klima ya da kurutma makinesini sadece sözlü komutlarla kullanmanızı sağlayıp akıllı ev teknolojisini bir üst seviyeye taşıyor. LG Hub Robot kullanıcılara sunduğu birçok bildirim sayesinde adım adım sesli komutlarıyla yemek tariflerini anlatabiliyor; ya da interaktif ekranı sayesinde buzdolabının içindekileri gösterebiliyor.

Gerçek bir kişisel asistan

Hub Robot, Alexa'nın geniş bilgi birikimine erişim sağlayabildiği için; müzik dinlemek, alarm kurmak, hatırlatma notları oluşturmak ya da hava ve trafik durumunu öğrenmek gibi imkanları da kullanıcılara sunuyor.

LG Hub Robot, tüm aile bireylerinin rahatça kullanabilmesi için tasarlandı. Ekranda beliren yüz sayesinde, geniş bir duygu yelpazesi dahilinde hislerini ifade edebilmenin yanı sıra, hareket ettirilebiliyor ve döndürülebiliyor. Kendisine yöneltilen basit sorulara kafa sallamak gibi beden dili hareketleri ile yanıt verebilecek şekilde tasarlanan Hub Robot; eve gelen, evden ayrılan ya da uyuyan aile bireylerinin faaliyetlerinden de haberdar olabiliyor. Kamerası ve yüz tanıma sistemi sayesinde her bir aile üyesini tanıyıp, her biri için farklı bir selamlama kullanacak şekilde programlanabiliyor.

Hub Robot, mutfak veya oturma odası gibi aile bireylerinin sık bulunduğu ortak alanlara yerleştirildiğinde en iyi performansı gösteriyor. Aynı zamanda evin diğer odalarına Hub Robot'u tamamlayıcı mini robotlar yerleştirilebiliyor. Görsel ekranlara sahip bu mini robotlar Hub Robot'un birer uzantısı oldukları için aynı işlevleri gerçekleştirebiliyorlar. Kullanıcılar isterlerse LG Hub Robot'a çocuklarıyla ilgilenmesi için kitap okumak ve ya dans etmek gibi basit görevler dahi verebiliyorlar.

LGNewsRoom

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 22 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 22 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 22 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 22 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title