Haberler

    Sony, Ps4'ün Sınırlarını Zorluyor!

    Sony, satışlarında zaten sorun yaşamadığı PlayStation 4'ün daha da fazla satması için elinden geleni yapıyor!

    PlayStation 4'ün satışlarında herhangi bir problem görünmüyor. Ancak buna rağmen Sony, konsolu için indirim uygulamaktan çekinmiyor.

    Eurogamer'ın söylediğine göre bu hafta itibarı ile Sony'nin son nesil konsolu, 2013 yılında piyasaya çıkışından beri 50 milyon ünite sınırını aşmış durumda. Aşılan bu sınır, tüm PS4 sürümlerini içermekte ve bunun anlamı da bu sayının içerisinde inceltilmiş yeni konsol sürümü ve 4K uyumlu PS4 Pro'nun da bulunuyor olması. Ayrıca bu 50 milyon ünite, dağıtımı yapılan ürünlerden ziyade, satılan üniteleri göstermekte ve bu da başarıyı daha da öne çıkartmakta.

    Black Friday ve Cyber Monday satışları, PS4'ün satışlarını oldukça arttırmış durumda ve bu etkinliklerin geçmiş olmalarına rağmen, Sony halen Noel öncesinde daha fazla satış yapmayı planlıyor. 11 Aralık tarihinden Noel arifesine kadar Sony, Uncharted 4 PlayStation 4 paketinin fiyatını ABD'de 50 dolar düşürerek 249.99 dolara çekti. Kanada için ise bu fiyat, 29 Aralık tarihine kadar 329.99 Kanada Doları olarak belirlenmiş durumda. Paketin içerisinde 500GB PS4 Slim, DualShcok 4 kontrol kolu ve Uncharted 4: A Thief's End oyununun kopyası bulunuyor.

    Bununla beraber Xbox One'ın, 29 Ekim itibari ile 24 milyon ünite civarında sattığı düşünülüyor. Ancak Sony'nin sayılarının aksine bu sayının içerisinde Microsoft'un inceltilmiş Xbox One S ürününün bulunup bulunmadığı belli değil.

    Xbox One'ın gerisinde ise 13.36 milyon ünite ile Nintendo'nun Wii U bulunmakta. Ancak Nintendo 3DS'in Haziran ayı itibari ile 60 milyon ünitenin üzerinde satmasından dolayı firmanın büyük bir endişesinin olduğu söylenemez...

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Xbox One Nintendo Kanada Sony Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title