Haberler

    Slash İstanbul Konserine Katılmak İsteyen 18 Yaş Altı Müzikseverlere Müjde

    7'den 70'e isteyen herkes Slash'i İstanbul'da izleyebilecek.

    Mahmut Saral - - Tüm zamanların en önemli rock gitaristlerinden olan Slash, 2 Şubat 2013 tarihinde, İstanbul Küçükçiftlik Park'ta vereceği konserle yaklaşık 20 yıl sonra Türk müzikseverlerin karşışına çıkacak. Myles Kennedy'nin de vokaliyle eşlik edeceği gitarist, Guns N' Roses'dan solo kariyerine kadar olan dönemi kapsayan birçok klasikleşmiş şarkıyı çalacak. Sweet Child'O Mine, Rocket Queen, Anastacia, Apocalyptic Love ve Paradise City, çalacağı şarkılardan sadece bazıları.

    Konserin biletleri, dün saat 11: 00 itibarıyla Biletix'te satışa sunuldu. İster Internet sitesine göz atın, isterseniz de satış noktalarına başvurun. İki kategori olarak hazırlanan biletlerde sahne önü 240, normal kategori de 130 TL fiyata sahip.

    Peki, bu konsere 18 yaşından küçükler katılabiliyor mu? Zira bilet aldığınızda, +18 ibaresi dikkat çekiyor ve bu durum, birçok genç müzikseverin de canını sıkıyor. Konu hakkında açıklama gecikmedi. Organizatör şirket Pozitif'in sitesinde yer alan bilgiye göre, 18 yaşının altındaki izleyiciler, ebeveynleriyle konsere katılabilecek.

    Sitedeki ibare aynen şöyle:

    "***Slash Feat. Myles Kennedy & The Conspirators konserine 18 yaş ve altı katılımcılar ebeveynlerinden biriyle beraber (anne veya baba) giriş hakkı sağlayabilir."

    Resmi sayfaya ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral İstanbul Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title