Haberler

MSÜ 2024 Sınav Sonuçları Açıklandı: Adım Adım Kontrol Etme

Güncelleme:

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) 2024 sınav sonuçları açıklandı. ÖSYM'nin resmi web sitesi üzerinden sonuçları kontrol etmek için adım adım yapmanız gerekenleri öğrenin.

Milli Savunma Üniversitesi Sınavı veya kısa adıyla MSÜ, 3 Mart Pazar günü gerçekleşti. Türkiye'nin dört bir yanından on binlerce kişi bu sınava girdi. Geçtiğimiz dakikalarda ise MSÜ 2024 sınav sonuçları açıklandı. Peki nasıl kontrol edilir? İşte adım adım MSÜ 2024 sınav sonucu kontrol etme…

MSÜ 2024 sınav sonuçları açıklandı: Adım adım kontrol etme!

Binlerce kişinin büyük hayaller ile girdiği MSÜ 2024 sınavı, sosyal medyada çok konuşuldu. Pek çok kişi, şimdiye kadarki en zor MSÜ sınavını olduğunu söylüyordu. Bununla birlikte kimileri de normal zorlukta olduğunu dile getiriyordu. Sonuç olarak büyük bir tartışma konusu oldu ve gözler ÖSYM'ye çevrildi.

ÖSYM, geçtiğimiz dakikalar itibariyle MSÜ 2024 sınav sonuçlarını açıkladı. Vatandaşlar, kurumun resmi web sitesi üzerinden sonuçlarını kontrol edebilirler. Peki bunu nasıl yaparsınız? Adım adım anlatıma geçelim.

ÖSYM Başkanı açıkladı: Sınav sorularını yapay zeka hazırlayacak!

1. Adım: Buraya tıklayarak ÖSYM web sitesindeki Aday sayfasına giriş yapın.

2. Adım: Sağ üst kısımda yer alan butonlardan size uygun olana tıklayarak sisteme giriş sayfasına ulaşın.

3. Adım: Bilgilerinizi girerek oturum açın

4. Adım: Sisteme giriş yaptıktan sonra sol taraftaki dikey menü üzerinden Sınav Sonuçlarım sayfasına girin.

5. Adım: MSÜ sınavına tıklayın.

Not: ÖSYM web sitesi için yoğunluk sebebiyle erişim sorunları yaşanıyor. Bu nedenle sisteme giriş yapamayabilirsiniz. Daha sonra tekrar deneyebilirsiniz.

MSÜ başvurusu yapan kişilerin büyük çoğunluğu aslında deneme amacıyla bu sınava giriyor. Öyle ki haziran ayında YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) var. Bu sınavla birlikte milyonlarca öğrenci, üniversiteye girmek için ter dökecek.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? MSÜ 2024 sınav sonuçlarını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Ösym Eğitim Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title