Haberler

    Ifa 2013: Alcatel, 6 İnçlik One Touch Hero'sunu Görücüye Çıkardı

    Büyük ekranlı mobil cihazlardan hoşlananlar bir bakmalı.

    Mahmut Saral - - Alcatel, IFA 2013'te yeni 6 inçlik phablet modelini görücüye çıkarıyor. 1080p FullHD görüntü sunan ekranı bulunan cihaz, 4 çekirdekli 1.5GHz değerde işlemciye ve 13MP değerde kameraya da sahip. Cihazın bataryası ise, 3400mAh değerinde.

    Hero, yanında kitap gibi görünmesini sağlayan koruyucu kılıfını ve kalemini de getiriyor. Bunlar da kullanımı rahatlatma konusunda kullanıcılara yeni çözümler sunacaktır. Ayrıca, cihazın wireless bağlantısı sayesinde görüntüyü PC monitörüne veya akıllı televizyonunuza da aktarabileceksiniz.

    Tabii E Ink kabı sayesinde, ikinci ekrandan gazete, derdi ve e-book'ları rahatlıkla okuyabileceksiniz. Burada şarj süresi de en aza indirgenmiş olacak.

    Cihazın diğer detaylarına bakacak olursak...

    Android 4.2 işletim sistemi, 2GB RAM, 2MP ön kamera, 16GB dahili hafıza ve microSD kart desteği gibi özellikleri de bulunuyor. Ayrıca koruyucu kabının üzerinde yer alan ledler sayesinde; şarj seviyesi, aramalar ve gelen mesajlar hakkında bilgilendirme yapan simgeler de görebileceksiniz.

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Alcatel Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title