Haberler

    Gran Turismo 6, Türkçe Olarak Gelebilir

    En detaylı yol rehberiniz, altıncı üyesi ve Türkçe yazı desteğiyle sizinle olabilir.

    Mahmut Saral - - Polyphony Digital'in Sony'nin konsollarına özel olarak hazırladığı sürüş simülasyonu serisi Gran Turismo, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir beğeniyle takip ediliyor. Son büyük çıkış olarak, 2010 yılının sonuna doğru Gran Turismo 5'i oynayabilmiştik. Yıllarca süren bekleyişin ardından oyuncuların büyük bölümü yeni oyundan memnun kalmıştı. Tabii ilk etapta bazı sorunlar vardı, ama devamlı yapılan geliştirmeler neticesinde en stabil oyun deneyimine ulaşılmıştı.

    Ve tabii Gran Turismo 5'in Türk oyuncular için bir başka güzelliği vardı, ki o da Türkçe yazı desteğiyle gelmiş olmasıydı. Oyunun içinde yer alan menülerden tutun da arabaların teknik bilgilerine, tarihlerine kadar her şey Türkçe olarak kullanıcılara sunuluyordu. Bu, aynı zamanda GT5'i iyi bir de rehber yapıyordu. ve şimdi...

    Uzun süren söylentilerin ardından Polyphony Digital, Gran Turismo 6'yı Sony'nin PS3 konsolu için duyurmuştu bir süre önce (Geçenlerde de demo geldi). Bu kez daha güzel bir araç yelpazesi, daha gerçekçi sürüş deneyimleri ve tabii ki daha iyi görsellik sunmayı amaçlayan oyun, yıl sonuna doğru bizlerle olacak ve büyük ihtimalle yine Türkçe dil desteğiyle gelecek.

    Peki böyle bir açıklama geldi mi, bu durum kesin mi? Hayır, Sony'den konu hakkında gelen bir bilgi bulunmuyor. Ancak PlayStation Türkiye Kıdemli Ürün Müdürü Mustafa Yiğit'in Twitter hesabında paylaştığı mesajlar, bunun mümkün olabileceğini gösteriyor.

    Yiğit, GT6'dan çok umutlu olduklarını ve GT5'i geçmesini beklediklerini dile getirirken, bu yılki Türkçe destekli oyunlar listesindeki soru işaretli kısımlar da dikkatlerden kaçmıyor. Evet, bu soru işaretleri, henüz Türkçeleştirileceği duyurulmamış oyunları simgeliyor ve bunlardan bir tanesinin de GT6 olması büyük bir ihtimal.

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mustafa Yiğit Mahmut Saral Sony Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title