Haberler

Dying Light Bozak Horde Dlc Yayınlandı

Dying Light çıkışı ile birlikte ülkemizde çok ilgi çeken oyunlardan bir tanesi haline gelmişti.

Dying Light çıkışı ile birlikte ülkemizde çok ilgi çeken oyunlardan bir tanesi haline gelmişti.

Bu günlerde bu popülaritesini kaybetmiş olmasına rağmen oyunun mod yapımları ile desteklenebiliyor olması oyunu ayakta tutan tek şey. Yapımcılar oyuncuları oyunlarına tekrar çekmek ve Dying Light sohbetlerini artırmak için kolları sıvamış durumda. Bu yeni çıkan DLC ile birlikte Harran şehrinde ki stadyum da gladyatör savaşlarını andıran bir oynanış geliyor. Oyuncular zombileri öldürmek için stadyumun içerisinde mücadele verecekler. Virüs kapmışların kesintisiz sürüsüne karşı dövüş bilgilerinizi test etmek için tek başınıza savaşırken diğer hayatta kalanlar ile iş birliği içerisinde olmalısınız.

Bu paket ile birlikte oyuna birde yay eklendi. Yeni eklenen silah ile birlikte yeni yeteneklerde bu paket ile birlikte sunuluyor. Ancak söylenmeden geçilmemesi gereken bir şey vardır ki o da yapımcı firmaya iki çift laftır. Böylesine güzel bir oyuna çıkan DLC bu mudur? diye DLC'yi oynayan tüm oyuncular söylüyorlar. Ayrıca DLC fiyatı 9.99 dolar ve bu ücretle birlikte oyuna eklenen yenilikler resmen komedi.

Dying Light Bozak Horde DLC Videosu

Dying Light Bozak Horde DLC Ekran Görüntüsü

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Harran Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title