Haberler

Discord Mobil Uygulaması Artık Simgesini Değiştirebiliyor

Güncelleme:

Son yıllarda popülerliği artan Discord, mobil uygulama simgesini değiştirme özelliğini kullanıcılarına sunmaya başladı. Kullanıcılar, farklı temalarda tasarlanmış simgeler arasından seçim yapabiliyorlar.

Son yıllarda artan popülaritesi ile günümüzde yüz milyonlarca kullanıcıya sahip sosyal medya platformu Discord, kullanıcılarına yepyeni özellikler sunmaya devam ediyor. Yakın zamanda Xbox platformu için yayın yapma özelliğine kavuşan Discord, şimdi ise mobil uygulama Simgesi Değiştirme özelliğini aldı. İşte yeniliğin detayları…

Discord için uygulama Simgesi Değiştirme özelliği geldi

Geçtiğimiz günlerde çıkan iddiaların ardından Discord, bugün yaptığı duyuru ile telefonun ana ekranında görünen mobil uygulama simgesinin artık değiştirebileceğini açıkladı. Üstelik kullanıcılarda merak uyandıran bu özellik, çoktan kullanıma sunuldu.

Nitro members can now customize how Discord shows up on their mobile devices with a custom app icon.

Show us which icon is your favorite so far! pic.twitter.com/Jjhse2Bo5s

— Discord (@discord) September 25, 2023

Discord tarafından paylaşılan bilgilere göre uygulama simgesi için Gotik, Pastel, Taktiksel ve Kömür gibi farklı temalarda tasarım seçenekleri bulunuyor. Kullanıcılar, pek çok seçenek arasından dilediklerini belirleyebiliyorlar.

Sonunda: Discord'a çok beklenen özellik nihayet geldi!

Discord mobil uygulaması için Simge Değiştirme özelliği hem Android hem de iOS kullanıcıları için yayımlandı. Bu bağlamda güncelleme alıp almadığınızı kontrol edebilirsiniz. Bununla beraber söz konusu özelliğin yalnızca Nitro aboneleri tarafından kullanılabileceğini belirtmek gerekiyor.

Nitro aboneliğinin aylık fiyatının ise geçtiğimiz aylarda gelen zammın ardından 74,99 TL ile güncellendiğini belirtelim. O halde lafı çok uzatmadan yeni özellik ile birlikte Discord mobil uygulama simgesini nasıl değiştirebileceğinize geçelim.

Discord mobil uygulama simgesi nasıl değiştirilir?

1. Adım: Discord mobil uygulamasına giriş yapın.

2. Adım: Alttaki gezinme menüsünden profil fotoğrafına tıklayarak Seçenekler kısmına giriş yapın.

3. Adım: Ardından Uygulama Simgesi seçeneğine dokunun.

4. Adım: Seçenekler arasından dilediğiniz uygulama simgesini seçtikten sonra kaydedebilirsiniz.

Aslına bakacak olursak mobil uygulamanın simgesini değiştirebilme özelliği ile defa karşılaşmıyoruz. Zira daha önce zaten Reddit'te vardı. Geçtiğimiz aylarda Twitter da bu seçeneği kullanıcılara sunmaya başladı.

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Discord'un yeni uygulama simgesi değiştirme özelliğini nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Sosyal Medya Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title