Haberler

Aırtıes En Son Teknoloji Kablosuz Bağlantı Ve Ott Çözümlerini Tanıttı

Güncelleme:

AirTies, Dünya Genişbant Forumu'nda, televizyon ve tabletlere aynı anda 4 HD ve 4 SD kablosuz video aktarımı yapabilen dağıtım yapan en son kablosuz OTT teknolojilerini tanıttı.

AirTies, 22-24 Ekim tarihleri arasında Amsterdam'da düzenlenen Dünya Genişbant Forumu'nda, televizyon ve tabletlere aynı anda 4 HD ve 4 SD kablosuz video aktarımı yapabilen dağıtım yapan en son kablosuz OTT teknolojilerini tanıttı.

Kablosuz ağ teknolojileri alanında Türk mühendisliğinin gücünü Avrupa'ya taşıyan AirTies, geniş bant internet teknolojileri alanında ürün ve çözüm geliştiren şirketlerin katıldığı ve aralarında uluslararası teknoloji devlerinin de yer aldığı Broadband World Forum 2013'e (Dünya Genişbant Forumu) katıldı. AirTies, 22-24 Ekim tarihleri arasında Amsterdam'da düzenlenen Dünya Genişbant Forumu'nda, televizyon ve tabletlere aynı anda 4 HD ve 4 SD kablosuz video aktarımı yapan en son kablosuz ağ teknolojilerini tanıttı.

"Ev içi video keyfinde yeni bir deneyim!"

AirTies'ın Dünya Genişbant Forumu'nda tanıtımını yaptığı ürünlerinden biri de Air 4641 oldu. AirTies mühendisleri tarafından geliştirilen ve %100 Türk yazılım teknolojisini taşıyan Air 4641, IPTV üzerinden gelen HD yayınların ev içinde farklı ekranlar tarafından kablosuz olarak görüntülenmesine olanak sağlayan bir kablosuz erişim noktası…

Air 4641 sayesinde kullanıcılar IPTV yayınını izleyebilmek için modem ile settop box cihazı arasına kablo çekmek zorunda kalmıyor. Aynı anda 4 farklı ekrana kablosuz HD video aktarımı gerçekleştiren cihaz, 600 Mbps hız kapasitesiyle videonun kesintiye ve kayba uğramandan istenilen ekranda görüntülenmesini sağlıyor. Bu sayede kullanıcılar ev içerisinde kablo karmaşasından, operatörler ise kurulum ve kablolama için eve teknisyen gönderme maliyetinden kurtuluyor. 5 GHz frekansı üzerinde çalışan cihazda, akıllı frekans seçme özelliği de bulunuyor. Böylece kablosuz iletimin sağlandığı frekansta, başka cihazlar nedeniyle yavaşlama yaşanması önlenmiş oluyor ve yayın kalitesi bozulmuyor.

"Air 4641 Broadband Infovision Award 2013'te finalde yarıştı!"

AirTies, Air 4641 ile genişbant internet sektörünün en prestijli ödülü olarak kabul edilen Broadband Infovision Award 2013'te elemeleri geçerek Broadband Home Award kategorisinde finale katılmıştı. Broadband Infovision Award'a, her sene geniş bant internet teknolojileri alanında ürün ve çözüm geliştiren ve aralarında uluslararası teknoloji devlerinin de yer aldığı şirketler katılıyor.

AirTies Hakkında: Kablosuz Ağ Teknolojileri alanında pazar liderliği hedefiyle ABD Silikon Vadisi'nden Türkiye'ye dönüş yapan idari ve teknik bir ekip tarafından 2004 yılında kuruldu. AirTies, uzman Ar-Ge ekibiyle, aynı ev içerisinde birden fazla TV, notebook, PC ve oyun konsoluna kablosuz, yüksek çözünürlüklü veri ve medya aktarımı konusunda kendi ürünlerinin donanım ve yazılımlarını tasarlıyor. Ürün portföyünde geniş bant internet cihazları, yerel ağ ürünleri, internet üzerinden telefon, aksesuarlar ve internet tabanlı televizyonlar için set üstü kutular (set top box) yer alıyor. Tek bir düğmeye basarak kablosuz entegrasyon sağlayan ödüllü teknolojisinin yanı sıra evin her noktasında yüzde 100 internet erişimi sağlıyor. AirTies'ın dünya çapında 10 milyondan fazla kurulu sistemi bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Amsterdam Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title