Haberler

Airties Aır5443 300mbps Kablosuz Modem

Airties Aır5443 300mbps Kablosuz Modem Özellikleri

    Airties AIR 5443 300MbpsKablosuz Modem Genel Özellikleri


    Son sürat kablosuz baglanti ile duvarlari asmanin “N-Hizli” çözümü!

    Air 5443 ve sahip olduğu 802.11n teknolojisi ile 300 Mbps'ye varan hızlarda kablosuz veri taşıyın, video izleyin ve resimlerinizi İnternet'e yükleyin. Kablosuz 802.11b/g cihazlar ile geri dönük uyumlu olarak çalışabilen Air 5443, eski teknolojilere kıyasla 6 kata varan hızda kablosuz iletişim sağlar. MIMO (Multiple Input Multiple Output) teknolojisi ve 802.11n standardının getirdiği gelişmiş hata düzeltme sistemleri ile kablosuz ağınızdaki bağlantı problemleri ve paket kayıpları tarihe karışır.

    AirTies Mesh Teknolojisi ile betonarme duvarlara takılmayın!

    AirTies MESH Teknolojisi çok katlı betonarme yapılarda ve geniş alanlarda ortaya çıkan sinyal zayıflaması sorununu çözer. Kapsama alanını genişletmek için AirTies Air 5443 ve Air 5443'ye Mesh protokolü ile bağlanan AirTies kablosuz tekrarlayıcı cihazlarını kullanmak yeterlidir. Mesh Teknolojisi sayesinde uzun mesafelere ya da betonarme engellere bağlı olarak yaşanan sinyal zayıflaması önlenir. Ayrıca kablosuz kapsama alanı dilediğiniz kadar genişletilebilir.


    AirTouch ile tek bir tuşa dokunarak kablosuz ağınızı kurun!


    En Gelişmiş Kablosuz Güvenlik Sağlar:

    AirTouch sayesinde en üst seviyede güvenlik ayarlarını yapmak için tek yapmanız gereken cihazın üzerinde bulunan AirTouch tuşuna basmak. AirTouch teknolojisi arka planda en yüksek güvenlik ayarlarını otomatik olarak yapar.


    Kablosuz Ağın Sınırlarını Arttırır:

    AirTouch sayesinde Mesh Network kurmak ve kablosuz ağı genişletmek mümkündür. AirTouch ile kablosuz ağınıza yeni Erişim Noktaları (Access Point) ekleyerek kablosuz ağın sınırlarını genişletmek için bir uzmandan yardım almanıza gerek kalmaz. Tüm bu ayarları yapmak için tek yapmanız gereken kablosuz erişim noktalarının üzerinde bulunan AirTouch düğmelerine basmak. Böylece kablosuz ağınıza yeni erişim noktalarını (repeater) kolaylıkla ekleyebilir ve kablosuz ağınızı dilediğiniz kadar genişletebilirsiniz.


    Kablosuz Ağın Yönetimini Kolaylaştırır:

    AirTouch sayesinde bilgisayar ağınız üzerinde yaptığınız bazı değişiklikler otomatik olarak kablosuz erişim noktaları üzerinde paylaşılır. Bu özellik ile Mesh Network üzerinde kablosuz ağ şifresini değiştirmek istediğinizde, bütün erişim noktaları üzerinde tek tek ayar yapmanıza gerek kalmaz. Değişikliği tek bir kablosuz erişim noktası üzerinde yaptığınızda, bu değişiklik otomatik olarak diğer kablosuz erişim noktalarına iletilir. AirTouch ile kablosuz ağı yönetmek işte bu kadar kolay!!



    Tüm ağınızı tek bir noktadan kolayca kontrol edin ve güncel kalın!


    AirTies Network Asistanı, kullanıcıların kişisel bilgisayarlarında çalışan ve tüm kullanıcıların ağları üzerindeki ayarlarını yapıp gözlemleyebilecekleri bir uygulamadır.Teknik bilgi gerektirmeden her seviyeden kullanıcının rahatlıkla kullanabilmesi için tasarlanmıştır.Modeminizin Firmware'inde bir güncelleme olduğunda sizi bilgilendirir ve istemeniz halinde modeminizin Firmware'ini otomatik olarak günceller. Güncel Firmware'i yüklemek, modeminizden yüksek performansı almak ve en yeni teknolojilerden yararlanabilmek için gereklidir.


    Özellikler

    Portlar
    Güç Girisi (9V, 1A DC), 4 x 10/100 Ethernet (RJ-45, auto MDI/MDIX)
    Kablosuz Çikis Gücü (anten kazançlari dagil)
    Max 20 dBm EIRP @2,4GHz.
    Kablosuz Güvenlik
    WPA (802.1x, TKIP, PSK), WPA2 (IEEE 802.11i, AES, CCMP), WEP (64/128 bit), MAC Filtreleme, SSID Gizleme
    Kablosuz Standartlar
    IEEE 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11e, 802.11i standartlari ile uyumlu.
    Kablosuz Iletisim Hizlari
    1,2, 5.5, 6, 9, 11, 12, 24, 36, 48, 54, 72, 144, 150, 300
    UPnP Tak&Çalistir özelligi
    Var
    LED’ler
    Güç, Kablosuz Ag, Ethernet, AirTouch
    Fabrika Ayarlari
    Reset dügmesi ile fabrika ayarlarina dönüs imkani
    Güç
    Harici 12V güç adaptörü
    Açıklama
    Sinif 2 cihazdir
    Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

    Ağın Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    23 Nisan'da erkek öğrencilere etek giydirip peçe taktırdılar! Öğretmenlere soruşturma açıldı

    23 Nisan'da erkek öğrencilere etek giydirip peçe taktırdılar! Öğretmenlere soruşturma açıldı

    İsrail polisinin Türk vatandaşını öldürdüğü anlar kamerada

    İsrail polisinin Türk vatandaşını öldürdüğü anlar kamerada

    TBMM'de yeni anayasa mesaisi! Görüşme sonrası yapılan açıklamaya Özel'in sözleri damga vurdu

    TBMM'de yeni anayasa mesaisi! Görüşme sonrası yapılan açıklamaya Özel'in sözleri damga vurdu

    Müsavat Dervişoğlu'nu neden tebrik etmedi? Bahçeli gerekçesini açıkladı, parti grubu ayakta alkışladı

    Müsavat Dervişoğlu'nu neden tebrik etmedi? Bahçeli gerekçesini açıkladı, parti grubu ayakta alkışladı

    Antalya'da Türk müşterilerden 'milliyet farkı' ücreti alan lüks otele 54.694 TL ceza kesildi

    Antalya'da Türk müşterilerden "milliyet farkı" ücreti alan lüks otele 54.694 TL ceza kesildi

    Tutuklanma korkusu saran Netanyahu, yayınladığı videoyla resmen yalvardı

    Tutuklanma korkusu saran Netanyahu, yayınladığı videoyla resmen yalvardı

    title