Haberler

Airties Air4443 4 Port 300 Mbps Kablosuz Modem 3g Router

Airties Air4443 4 Port 300 Mbps Kablosuz Modem 3g Router Özellikleri.

    Airties Air4443 4 Port 300 Mbps Kablosuz ModemGenel Özellikleri


    Air 4443 ve sahip olduğu 802.11n teknolojisi ile 300 Mbps’ye varan hızlarda kablosuz veri taşıyın, video izleyin ve resimlerinizi İnternet’e yükleyin. Kablosuz 802.11b/g cihazlar ile geri dönük uyumlu olarak çalışabilen Air 4443, eski teknolojilere kıyasla 6 kata varan hızda kablosuz iletişim sağlar. MIMO (Multiple Input Multiple Output) teknolojisi ve 802.11n standardının getirdiği gelişmiş hata düzeltme sistemleri ile kablosuz ağınızdaki bağlantı problemleri ve paket kayıpları tarihe karışır.

    Medya Dosyalarını Televizyondan Oynatmanın En Kolay Yolu

    Air4443'ün Medya Sunucu özelliği açık bir bilgisayara ihtiyaç duymaksızın, USB depolama aygıtınızda bulunan tüm video, şarkı ve fotoğraflarınızı kablosuz olarak televizyonda görüntüleyebilmenizi sağlar

    AirTies Mesh Teknolojisi ile betonarme duvarlara takılmayın!

    AirTies MESH Teknolojisi çok katlı betonarme yapılarda ve geniş alanlarda ortaya çıkan sinyal zayıflaması sorununu çözer. Kapsama alanını genişletmek için AirTies Air 4433 ve Air 4443'ye Mesh protokolü ile bağlanan AirTies kablosuz tekrarlayıcı cihazlarını kullanmak yeterlidir. Mesh Teknolojisi sayesinde uzun mesafelere ya da betonarme engellere bağlı olarak yaşanan sinyal zayıflaması önlenir. Ayrıca kablosuz kapsama alanı dilediğiniz kadar genişletilebilir.

    En Gelişmiş Kablosuz Güvenlik Sağlar

    AirTouch sayesinde en üst seviyede güvenlik ayarlarını yapmak için tek yapmanız gereken cihazın üzerinde bulunan AirTouch tuşuna basmak. AirTouch teknolojisi arka planda en yüksek güvenlik ayarlarını otomatik olarak yapar.

    Kablosuz Ağın Sınırlarını Arttırır

    AirTouch sayesinde Mesh Network kurmak ve kablosuz ağı genişletmek mümkündür. AirTouch ile kablosuz ağınıza yeni Erişim Noktaları (Access Point) ekleyerek kablosuz ağın sınırlarını genişletmek için bir uzmandan yardım almanıza gerek kalmaz. Tüm bu ayarları yapmak için tek yapmanız gereken kablosuz erişim noktalarının üzerinde bulunan AirTouch düğmelerine basmak. Böylece kablosuz ağınıza yeni erişim noktalarını (repeater) kolaylıkla ekleyebilir ve kablosuz ağınızı dilediğiniz kadar genişletebilirsiniz.

    Kablosuz Ağın Yönetimini Kolaylaştırır:

    AirTouch sayesinde bilgisayar ağınız üzerinde yaptığınız bazı değişiklikler otomatik olarak kablosuz erişim noktaları üzerinde paylaşılır. Bu özellik ile Mesh Network üzerinde kablosuz ağ şifresini değiştirmek istediğinizde, bütün erişim noktaları üzerinde tek tek ayar yapmanıza gerek kalmaz. Değişikliği tek bir kablosuz erişim noktası üzerinde yaptığınızda, bu değişiklik otomatik olarak diğer kablosuz erişim noktalarına iletilir. AirTouch ile kablosuz ağı yönetmek işte bu kadar kolay!!

    AirTies Network Asistanı

    Kullanıcıların kişisel bilgisayarlarında çalışan ve tüm kullanıcıların ağları üzerindeki ayarlarını yapıp gözlemleyebilecekleri bir uygulamadır.Teknik bilgi gerektirmeden her seviyeden kullanıcının rahatlıkla kullanabilmesi için tasarlanmıştır.
    Modeminizin Firmware'inde bir güncelleme olduğunda sizi bilgilendirir ve istemeniz halinde modeminizin Firmware'ini otomatik olarak günceller. Güncel Firmware'i yüklemek, modeminizden yüksek performansı almak ve en yeni teknolojilerden yararlanabilmek için gereklidir.


    Donanım Özellikleri

    Portlar
    4 X 10/100Mbps RJ-45 Portu (ETHERNET)1 USB 2.0Power
    Düğmeler
    Power On/OffWireless On/OffAirTouch (WPS)Reset
    Güç adaptörü
    9V, 1A, Voltaj Dalgalanmalarına Dayanıklık,
    Ethernet Stardardları
    IEEE 802.3, 802.3u
    Anten Tipi
    Yönsüz, 2xDahili
    Anten Kazancı
    2 dBi

    KablosuzÖzellikleri

    Kablosuz Standardları
    IEEE 802.11bIEEE 802.11gIEEE 802.11aIEEE 802.11n
    Frekans Aralığı
    ETSI 2400MHz-2483.5MHz
    Kablosuz Hızı
    802.11b:1/2/5.5/11Mbps802.a/g: 6/9/12/18/24/36/48/54Mbps802.11n: 300MHz
    Kablosuz Çıkış Gücü
    Max 20dBm EIRP
    Kablosuz Ağ Güvenliği
    WEP,WPA,WPA2,802.1x, MACAdres filtreleme, SSID gizleme

    Firmware Özellikleri

    Desteklenen Diller
    Tükçe, İngilizce, Rusça
    Router
    3G Router Desteği
    Port Yönlendirme
    NAP/NAPT/DMZ
    Kablosuz
    AirTies MESH desteği, Multi SSID desteği
    VPN passtrough
    IPSec/PPTP/L2TP
    Güvenlik
    IP/MAC/URL filtreleme, SPI Firewall, AntiDos
    USB Tak paylaş
    DLNA özelliği, Dosya, Printer paylaşımı
    Yönetim
    WEBUI,TELNET
    Fimware güncelleme
    Otomatik, WEBUI, AirTies Network Assistant Programı
    Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

    Ağın Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    İsrail polisinin Türk vatandaşını öldürdüğü anlar kamerada

    İsrail polisinin Türk vatandaşını öldürdüğü anlar kamerada

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı mitinge uygun değil, muhalefet 1 Mayıs'a gölge düşürmeye çalışıyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı mitinge uygun değil, muhalefet 1 Mayıs'a gölge düşürmeye çalışıyor

    TBMM'de yeni anayasa mesaisi! Görüşme sonrası yapılan açıklamaya Özel'in sözleri damga vurdu

    TBMM'de yeni anayasa mesaisi! Görüşme sonrası yapılan açıklamaya Özel'in sözleri damga vurdu

    Müsavat Dervişoğlu'nu neden tebrik etmedi? Bahçeli gerekçesini açıkladı, parti grubu ayakta alkışladı

    Müsavat Dervişoğlu'nu neden tebrik etmedi? Bahçeli gerekçesini açıkladı, parti grubu ayakta alkışladı

    Antalya'da Türk müşterilerden 'milliyet farkı' ücreti alan lüks otele 54.694 TL ceza kesildi

    Antalya'da Türk müşterilerden "milliyet farkı" ücreti alan lüks otele 54.694 TL ceza kesildi

    Okul merdiveninde pusuya yatıp öğretmenini bıçakladı! Dehşet anları kamerada

    Okul merdiveninde pusuya yatıp öğretmenini bıçakladı! Dehşet anları kamerada

    title