Haberler

Teknik Direktör Dalic'in Cumhurbaşkanı Kitarovic'e mektup yazdığı iddiası

Güncelleme:

23 milyon euroluk primi bağışlayacaklarını söyleyen Hırvatistan Teknik Direktörü Dalic'in Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kitarovic'i hedef alarak bir mektup yazdığı iddia edildi. Ancak söz konusu mektubun bir gazeteci tarafından Dalic'in ağzındanmış gibi yazıldığı ortaya çıktı.

Dünya Kupasında final oynayarak büyük başarıya imza atan Hırvatistan'da Teknik Direktör Zlatko Dalic, siyasetçilere yönelik sert bir mektup yazdığı iddiasıyla gündem oldu.

Ancak Hırvatistan Milli Takım Teknik Direktörü Zlatko Dalic tarafından siyasetçilere karşı bir mektup yazıldığı iddiası doğru değil. Söz konusu metin, Igor Premuzic isimli gazeteci tarafından Dalic'in ağzından gibi yazılmış. Premuzic'in Facebook hesabında 13 Temmuz 2018'de paylaştığı yazının sonunda söz konusu yazının Dalic tarafından değil kendisi tarafından yazıldığı belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hırvatistan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (42)

ALMANYALI:

Bizde ki sistemin aynısı demek ki. Asıl idam siyasetciler icin gelmeli. Bakın ben A parti B parti C parti demiyorum. Halkını kandıran bütün siyasetcileri kastediyorum.

78
0
yanıtYanıtla
ALMANYALI:

Malesef CETİN´İZ kardeş. Ama bir ulus nasıl yönetilmek istiyorsa öyle yönetilir. Demekki biz böyle istiyoruz.

yanıt1
yanıt0
FUT-BOL:

HELAL OLSUN, 23 MİLYON AVRO''YU ÇOCUKLARA BAĞIŞLAMIŞLAR. . ! BİR DE BİZİM MİLLİ TAKIMDAKİ PRİM ÇETESİ VE HAKETMEDİĞİ HALDE MİLYON AVRO''LARI ALAN F. TERİM AKLIMA GELDİ. . !

52
2
yanıtYanıtla
ercan:

lan . . . . elin gavuruna paraları verince sesiniz çıkmıyor türk tekniktör alınca. . . batıyor

yanıt3
yanıt30
realist:

Hırvatlar başarılarına karşılık hakettikleri primleri bağışlıyor. Bizimkilerde ortada başarı yokken sana değdi bana değmedi kavgası yüzünden birbirini kemiriyor. . .

21
0
yanıtYanıtla
vatansevdalısı:

bizim fatiii terim de tazminatı alabilmenin yollarını aradı. gruptan çıkamadık sayesinde. başarı yok ama basında bir kısım tarafından poh pohlanmış tam bir im PARA tor. kibir ve ego abidesi.

18
2
yanıtYanıtla
aynen:

aynen cok haklisin az bile bu sanki basari var pirim delisi bizimkiler sopalik döcveceksin simarik herifleri

yanıt2
yanıt0
Sade..:

Daliçin sözlerini iyi okuyup anlamak lazım. . . . . . ?''

15
2
yanıtYanıtla
onder yesil:

fatih terim ise futbolcularla para polemiği yuzunden turkıyeyı dunya kupasına gütüremedıgı gıbı östüne östluk bıde federasyonu dava edip dunyanın parasını cebe atı ve şimdi galatasarayın basında imparatör dıye nerdeyse göğe çıkaracaklar al sıze hırvat teknık adamın yaptuğı kapak olsun fatıh terım arda burak ve diğer paragüz futbolculara hepinize yazıklar olsun

15
2
yanıtYanıtla
Resul:

Düşünsenize bizim teknik direktörlerden birinin bu tür bir konuşma yaptığını, doğru cezaevine. Ne vatan hainliği kalır, ne teröristliği, ne de fetöcülüğü

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title