Haberler

Tavuk Dünyası'ndan 10 yeni restoran

Güncelleme:

Tavuk Dünyası yılın ikinci çeyreğinde 10 yeni restoran açılışına imza attığını duyurdu.

Tavuk Dünyası yılın ikinci çeyreğinde 10 yeni restoran açılışına imza attığını duyurdu. 233 farklı noktada müşterilerine hizmet verdiklerini belirten Tavuk Dünyası CEO'su Volkan Mumcu, "Yıl sonuna dek restoran sayımızı 250'ye çıkarma hedefindeyiz" dedi.

2012 yılında İstanbul'da açılan ilk restoranıyla hizmet vermeye başlayan Tavuk Dünyası 2021'in ikinci çeyreğinde 10 yeni restoran açılışı gerçekleştirdiğini duyurdu. Tavuk Dünyası, Şirketin ayrıca haziran ayında Kıbrıs'ın liman kenti Girne'de de bir restoran açtığı bildirildi.

"PANDEMİYE RAĞMEN YATIRIMA ARA VERMEDİK"

Tavuk Dünyası CEO'su Volkan Mumcu, "Kuruluşumuzdan bu yana öncelikli hedefimiz, lezzeti kaliteyle birleştirip üstün restoran deneyimini misafirlerimize sunmak oldu. Misafirlerimizle aramızda kurduğumuz bağ bize sürdürülebilir bir başarı grafiği sağladı. Şimdi bu bağı güçlendirme ve yayma yolunda harekete geçtik. Pandemiye rağmen yatırıma ara vermedik. 4 bin kişiyi aşan insan kaynağımızla misafirlerimize lezzet deneyimimizi sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İkinci çeyrekte Türkiye'nin 7 farklı şehrinde 9 yeni restoran açtık, ek olarak Kıbrıs'ta da ilk restoranımızı misafirlerimizle buluşturduk. Hedef yıl sonunda 250 restorana ulaşmak. Bu hedefin gerçekleşmesi için de çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Tavuk Dünyası Gaziantep İbrahimli, İstanbul Sultangazi, Antakya, Ankara, İstanbul Mimaroba, Mersin, Aydın Söke, Bodrum Neyzen Tevfik Bulvarı, Ankara 7. Cadde ve Kıbrıs Girne'de açılan yeni restoranlarında hizmet vermeye başladı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Volkan Mumcu İstanbul CEO Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title