Haberler

Tahkim Kurulu, Mustafa Cengiz'e Verilen 130 Bin Liralık Para Cezasını Onadı

Güncelleme:

Tahkim Kurulu, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e verilen 130 bin liralık para cezasını oy birliği ile onadı.

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e verilen 130 bin liralık para cezasını ve 45 gün hak mahrumiyeti cezasını onadı.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Sportif Sınai Ticari Yat. A.Ş.'nin kulüp ve kulüp başkanı Mustafa Cengiz ile ilgili PFDK'nın 22.11.2018 tarihli E. 2018-2019/326 K.2018-2019/391 sayılı kararına itirazı incelendi.

- Galatasaray Sportif Sınai Ticari Yat. A.Ş.'nin 14.11.2018 tarihinde kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunması nedeniyle FDT'nin 38/4. maddesi uyarınca 100.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile,

HAK MAHRUMİYETİ CEZASI DA ONANDI

- Galatasaray Sportif Sınai Ticari Yat. A.Ş.'nin başkanı Mustafa Cengiz'in 14.11.2018 tarihinde kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunması nedeniyle FDT'nin 38/1-b maddesi uyarınca 45 gün hak mahrumiyeti ve 30.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında, sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu Mustafa Cengiz Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (10)

BEŞİKTAŞ 1903:

kulüpler birliği bildirisinde TFF ye Hüseyin Göçekin kızağa çekilmesi olayının iptali isteniyor. Bildirideki muhatap TFF-MHK. Cinconspor direk kendine yazılmış gibi kabul edip cevap veriyor. Sonrada Ali Dürüst bizim adamımız değil Ali dürüst bize çalışmaz diyor. Yalanını kendin ortaya çıkarttın Demekki TFF yi yöneten sensinki cevap veriyorsun. Dürüst ol concon himmetspordan kalma alışkanlığını devam ettiremezsin ezik gese.

2
11
yanıtYanıtla
BELHANDA8TAŞ:

AYNAYA BAKTINIZMI SİZ HİÇ COCUKLARA KOTU ORNEK OLUYORSUNUZ TİNER LE

yanıt4
yanıt2
BELHANDA08TAŞ:

TİNERİN KAFASIII YİNEEEE

yanıt5
yanıt1
black eagle:

GSnin en büyük korkusu VAR. Bugüne kadar yemediği halt kalmadı. Geçmişte Bjk ile Fb ile yarıştığı ve hile hurda ile aldığı şampiyonlukları bir araştırın bakalım. En basitinden geçtiğimiz yıllardaki derbilerini bir inceleyin. Hesap basit bu federasyonla gs 11 kupa diğer tüm takımlar 10 kupa bile görememiş. Gsde biliyor maçları incelenirse kolay kolay lobi faaliyetiyle maç alamayacağını. . . Bunların derdi VAR. . . VARı iptal ettirmek istiyorlar

4
3
yanıtYanıtla
Kazım ORÇAN:

Bu ne biçim hukuk insan hakkını ararken ceza üstüne ceza yiyor insanları bu hale düşürenlerin cezaları ne olacak

4
0
yanıtYanıtla
aslanız:

bu beşiktaşlı had bilmeyen arkadaslar anlamıyorum nerden çıktı bu aralar galatasaray düşmanlığı . adam ağzını açsa hemen ceza . kendileri konuşunca bişey yok galatasaray başkanı konuşunca ceza çifte standatt pfdk da.

2
1
yanıtYanıtla
KARA KARTALL:

Bunlar daha iyi günleriniz

1
2
yanıtYanıtla
kazım orçan:

Sanki siz sütten çıkmış ak kaşık gibisiniz sizin başkanınız geldiğinden beri hakemler üzerinde baskısı hiç eksik olmadı bizim başkanlarımız bunu yapmadığı için biz bu hale düştük

yanıt4
yanıt1
BJKLİ ŞAPKACI:

MUSTAFA CENGİZ AKILLANMAZ. BİR CEZA DAHA VERİN BUNA. AĞLAYIP DURMAYIN CONCONLAR YETER ARTIK. BU NE LAN HERGÜN SALYA SÜMÜK. HİMMETSPORDAKİ GİBİ SANDINIZ HERHALDE SÜREKLİ ARİFERDEM YATACAK GESE PENALTI KULLANACAK. ARTIK VAR DİYE BİR SİSTEM VAR UYANIN. ESKİSİ GİBİ OLMAZ :))

1
2
yanıtYanıtla
İSTİFA PROTESTOLARI BAŞLASIN:

Aslında tüm Türkiyede Galatasaraylı taraftarların saat 5-6 arasında tüpçüyü ve yönetimini protesto etmeli, trafiği 1 saat felç etsinler taaki tüpçü istifa edene kadar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title