Haberler

Taburede Kitap Okudular

Taburede kitap okudularTOKAT - Tokat'ın Zile ilçesinde belediye binası önünde öğrenciler taburelere oturarak kitap okudu.

Taburede kitap okudular

TOKAT - Tokat'ın Zile ilçesinde belediye binası önünde öğrenciler taburelere oturarak kitap okudu.

Zile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okuma etkinliği kapsamında öğrenciler belediye binası önünde taburelere oturarak kitap okudu. Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, Boldacı İlkokul Müdürü İsa Çağıran Boldacı ile öğrencilerin katıldığı etkinliğe vatandaşlarda ilgi gösterdi.

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel ise öğrencilerin etkinliğe zevkle katıldığını belirterek,"İlçemizdeki güzel programlarıyla kitap okumayla ilgili bir farkındalık oluşturuyorlar. Şuanda bizi gören insanların yüzü gülüyor, kitap olduğunu gördüklerinde de kitap okumanın önemini anlıyorlar" dedi.

Okul Müdürü İsa Çağıran ise okuma etkinliklerinde kurum ve öğrencilerden olumlu dönüşler aldıklarını belirterek,"Milli Eğitim Bakanlığının yenilikçileri ödülleri kapsamında projeyi hazırladık. Zamansız okuma projesi ile köy öğrencileri kurumları tanımış oluyor. Hem de toplumda okuma bilinci, okuma farkındalığı oluşturmak gayesiyle amaçladık. Şuanda 4 kurumu gezdik. Millet genelde şaşırıyor. Başka okullarda yaptığımızda taburesini alıp kitap okuyan okur kitlesiyle de karşılaştık" diye konuştu.

Öğrencilerde kitap okuduklarını görenlerin yanlarına gelip kendileri ile birlikte kitap okumalarından mutlu olduklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Milli Eğitim Müdürlüğü Lütfi Vidinel Tokat Zile Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title