Haberler

Suudi Yatırımcıdan Tokat Suyuna 20 Milyon Liralık Yatırım

Tokat’ta 4 yıl önce içme suyu dolum tesisine yaptığı yatırım ile ortak olan Suudi Arabistanlı yatırımcı Muhammed Al Masrak Al Karni, tesise yapacağı 20 milyon liralık ek yatırımla bölge ekonomisi ve istihdamına katkı sağlayacak.

Tokat'ta 4 yıl önce içme suyu dolum tesisine yaptığı yatırım ile ortak olan Suudi Arabistanlı yatırımcı Muhammed Al Masrak Al Karni, tesise yapacağı 20 milyon liralık ek yatırımla bölge ekonomisi ve istihdamına katkı sağlayacak.

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Ali Çelik'i Tokatlı ortağı Seyfettin Uçak ile birlikte ziyaret eden Suudi Arabistan'ın Cidde kentinden gelen İş adamı Muhammed Al Masrak Al Karni, kente bulunan su üretim tesisine ek olarak 20 milyon liralık yatırım daha yapacaklarını söyledi. Tokat Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Halil İbrahim Yüksel'in de katıldığı görüşme sonrasında Suudi Misafire Tokat çeyiz sandığı ve Tokat meyvelerini hediye eden TSO Başkanı Çelik, "Muhammed Bey 4 yıl önce Seyfettin Uçak ile birlikte içme suyuna yatırım yapmıştı. O günden bugüne bir çok kez kentimize gelen değerli yatırımcı adeta bir Tokatlı gibi şehrimize yatırımlarını yapmaya devam ediyor. Kendisini fahri hemşehrimiz olarak görüyoruz. Önümüzdeki süreçte tesise ait üretim merkezini geliştirmeye yönelik bir yatırım daha planladıklarını öğrendik. Yaklaşık 20 milyon lira bedelli bu yatırımın şehrimizin ve bölgemizin ekonomisine ciddi katkılar sağlayacağına ve istihdamı arttıracağına inanıyoruz. Bu yatırımın şehrimize, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, kendilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Suudi Arabistan Tokat Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title