Haberler

Galatasaray zirve yolunda yara aldı! Sarı-kırmızılılar sahasında Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı

Güncelleme:

Galatasaray, Sivasspor maçında 1 puana razı oldu. Sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrılan Fatih Terim yönetimindeki sarı-kırmızılılar, şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı ve 1 maç fazlasıyla lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Demir Grup Sivasspor karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-2 sona erdi.

Sivasspor, 9. dakikada Martin Linnes'in büyük hatası sonrası Max Gradel ile öne geçti. Galatasaray, 14. dakikada Radamel Falcao'nun ceza sahası dışından attığı gol ile skoru eşitledi. Tyler Boyd, 38. dakikada Sivasspor'u öne geçiren golü attı.

Radamel Falcao, 68. dakikada penaltı vuruşundan skoru eşitledi. Sivasspor'da Max Gradel, 90+6. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu sonucun ardından Galatasaray, puanını 58'e yükseltti. Sivasspor ise puanını 34 yaptı. Galatasaray, bir sonraki lig maçında Kayserispor'a konuk olacak. Sivasspor ise sahasında Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak.

Galatasaray zirve yolunda yara aldı! Sarı-kırmızılılar sahasında Sivassspor ile 2-2 berabere kaldı

LINNES'İN HATALARI MAÇA DAMGA VURDU

Sivasspor'un Max Gradel ile attığı golde büyük bir geri pas hatası yapan Martin Linnes, Sivasspor'un Tyler Boyd ile attığı ikinci golde de Ryan Donk ile beraber ciddi bir pozisyon hatası yaparak sarı-kırmızılı takımın kalesinde iki gol görmesine yol açtı.

DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU

Galatasaray'da Mostafa Mohamed'in cezalı olduğu Sivasspor maçında Radamel Falcao ilk 11'e golle geri döndü ve 2 gol attı. Son olarak BB Erzurumspor ile 6. haftada oynana maçta ilk 11'de yer alan Kolombiyalı oyuncu, 24 Ekimden 134 gün sonra ilk 11 özlemini sonlandırdı. 35 yaşındaki golcü, geçirdiği sakatlığın ardından son 2 haftada 49 dakika süre almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Sivasspor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (7)

fb:

bir fenerbahçeli olarak inşallah fenerbahçe şampiyon olsun eğer olamazsa beşiktaş olsun yeter ki ama galatasaray olmasın yinede

1
3
yanıtYanıtla
özfb li:

bir fb li şampiyon olamıyorsa diğerleriyle ilgilenmez, bize ne 8 taştan , al birini vur ötekine. . hiç bir 8jk li gs ye karşı fb yi desteklemez.

yanıt1
yanıt0
fb:

ne güzel oldu çok iyi oldu bir fenerbahçeli olarak inşallah eğer fenerbahçe olmuyorsa beşiktaş olsun şampiyon yeterki gs olmasın

0
1
yanıtYanıtla
Tosunpaşa:

Sivasın yönetimi fb nin kangalı teknik kadro ve futbolcular beşiktaş ın kangalı aslan parçaladılar

0
0
yanıtYanıtla
Canmen:

Bugün Tiyatro istemez. . . iyi degilsiniz. . . gelecek haftada kolay olmiyacak Kayseride. . . Sivas azicik daha rahat olsa yenerdi. . . kendi heyecanlari üc puandan etti onlari. . .

0
0
yanıtYanıtla
REZALET-1:

Oyun başladı görüldüki bu maçın senaryosu alışılmışın dışında doğaçlama gelişecek. Taaki Penaltıya kadarda gelişimini doğaşlama üzerinden giden oyun maalesef her yıl olduğu gibi alışılmış senaryoya dönüş yaptı, 30 Dk VAR ve avanesi olan hakem trio sunun senaryoyu uygulama çabası, uğraşısı Kırmızı kart Finali ile zirve yaptı. Görünen oki bu ligte kimin şampiyon olacağına yıllardır olduğu gibi bu yılda hakemlerin çizdiği pardon yazdığı senaryolar karar verecek.

0
0
yanıtYanıtla
fb:

bir fenerbahçeli olarak inşallah eğer fenerbahçe olmuyorsa canı gönülden sergen yalçın olsun yani beşiktaş olsun şampiyon yeterki galatasaray olmasın şampiyon yani ya fener yada bjk olsun ama gs olmasın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title