Haberler

Süper Lig'de Yeni Sezon Fikstürü Belli Oldu

Süper Lig 2017-18 İlhan Cavcav Sezonu fikstür çekimi yapıldı.

Süper Lig 2017-18 İlhan Cavcav Sezonu fikstür çekimi yapıldı.

TFF'nin Riva'daki idari merkezinde gerçekleştirilen kura çekimine TFF yetkilileri, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve kulüp temsilcileri katıldı.  Fikstür çekimi ile yeni sezonda oynanacak derbilerin de haftaları belli oldu. Buna göre sezonun ilk derbisi Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 6'ncı haftada oynanacak. Galatasaray-Fenerbahçe derbisi 9'uncu haftada, Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki derbi ise 14'üncü haftada oynanacak. Öte yandan Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu, 11, 12, 13 ve 14 Ağustos tarihlerinde oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak. Süper Lig'de ilk yarı 24 Aralık 2017 tarihinde sona erecek, ikinci yarı ise 19 Ocak 2018 tarihinden itibaren oynanacak. Sezon 20 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak 34. Hafta müsabakalarıyla sona erecek.

TFF 1'İNCİ BAŞKANVEKİLİ SERVET YARDIMCI: "2019 UEFA AVRUPA LİGİ FİNALİ VE SÜPER KUPA İÇİN BEŞİKTAŞ'IN EVİ OLAN VODAFONE PARK'TA OYNANMASI İÇİN BAŞVURUDA BULUNDUK"

İlhan Cavcav'ı anarak sözlerine başlayan TFF 1'inci Başkanvekili Servet Yardımcı, "Kendisini rahmetle anıyoruz. Yayıncı kuruluşla 5 yıl sürecek bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu yol herkes için hayırlı olsun. EURO 2024 için UEFA'ya başvuru yaptık. 2018 Eylül ayında karara bağlanacak. Diğer taraftan 2019 UEFA Avrupa Ligi Finali ve Süper Kupa için Beşiktaş'ın evi olan Vodafone Park'ta oynanması için başvuruda bulunduk. Bu 2 organizasyondan birisini alacağımızı düşünüyorum. Yararsız tartışmalar ve yapıcı olmayan yorumların futbolumuza katkısı yok. Bunların kimseye faydası yoktur. Futbolun birleştirici gücünden faydalanmalıyız. Milli Takımımız'ın Eylül ve Ekim aylarında çok önemli maçları var. Dünya Kupası'na gideceklerine inanıyoruz ve gönülden destekliyoruz. Avrupa'da mücadele edecek bütün takımlara da başarılar diliyorum. Yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun" dedi.

TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ise yaptığı açıklamada aynı şehirde oynayan takımların aynı haftada iç sahada oynamaması için gereken planlamanın yapıldığını ifade ederek, "Bu sayede güvenlik konusunda da emniyet teşkilatına yardımcı olduk" dedi.

4 BÜYÜKLERİN MAÇ HAFTALARI BELLİ OLDU

Fikstür çekimi sonrası 4 büyükler arasındaki maçların haftaları da belli oldu. Buna göre; 2'nci hafta Fenerbahçe - Trabzonspor,  6'ncı hafta Fenerbahçe - Beşiktaş, 7'nci hafta Beşiktaş-Trabzonspor, 9'uncu hafta Galatasaray-Fenerbahçe, 10'uncu hafta Trabzonspor-Galatasaray ve 14'üncü hafta Beşiktaş-Galatasaray mücadeleleri yaşanacak.

1'inci hafta karşılaşmaları şu şekilde oluştu:

Galatasaray - Kayserispor

Akhisar Belediyespor - Sivasspor

Beşiktaş - Antalyaspor

Evkur Yeni Malatyaspor - Osmanlıspor

Alanyaspor - Kasımpaşa

Medipol Başakşehir - Bursaspor

Gençlerbirliği - Kardemir Karabükspor

Trabzonspor - Atiker Konyaspor

Göztepe - Fenerbahçe

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Kura çekiminden görüntüler

-Detaylar - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İlhan Cavcav Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title