Haberler

Süper Lig'de Ege derbisi

SÜPER Lig'de üst üste Antalyaspor ve Beşiktaş'ı yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapan Göztepe yarın Ege derbisinde, çıkış arayan Yukatel Denizlispor'un konuğu olacak.

SÜPER Lig'de üst üste Antalyaspor ve Beşiktaş'ı yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapan Göztepe yarın Ege derbisinde, çıkış arayan Yukatel Denizlispor'un konuğu olacak. Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakada Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak. Ev sahibi yeşil-siyahlılarda sakatlıkları süren kaleci Tolgahan, stoper Mustafa ve forvet Sacko maçta forma giyemeyecek. Konuk Göz-Göz'de ise tedavileri devam eden stoper Reis ile yeni transfer sol kanat Tripic, Denizli'de sahadaki yerlerini alamayacak. Karşılaşmanın bilet fiyatları VIP tribün ve loca önü 50, kapalı 1. kategori 40, 2. kategori 30, maraton 30, kale arkaları ve misafir tribün 10 TL olarak satışa çıktı.

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Göztepe maçını kazanıp yeniden çıkışa geçeceklerini söyledi. Taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını anlatan Özdilek, "İkinci yarıya istediğimiz gibi başlayamadık. Galatasaray ve Antalyaspor karşılaşmalarında aldığımız yenilgileri telafi edeceğiz. Göztepe çıkışa geçen bir takım. Rakibimize saygımız var ama sahada kazanmak için elimizden gelen en iyi mücadeleyi sergileyeceğiz" dedi.

Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut ise, "Denizlispor bizimle oynayacağı maça çıkış gözüyle bakacak. O nedenle kolay bir karşılaşma olmayacak. İyi bir çizgimiz var. Potansiyelimizi yansıtıp evimize galibiyetle döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.

İki takımın da muhtemel on biri şöyle;

Yukatel Denizlispor: Stackhowiak - Zeki, Oğuz, Ben Youssef, Özgür, Onazi, Murawski, Olcay, Barrow, Aissati, Rodallega

Göztepe:  Beto - Gassama, Titi, Alpaslan, Berkan, Castro, Soner, Napoleoni, Halil, Serdar, Wilczek


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Denizlispor Ege Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title