Haberler

    Zirveye Kartal Pençesi! 3-0

    Beşiktaş, Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni 3-0 yenerek liderliğini perçinledi.

    Beşiktaş, Süper Lig'in 26. haftasında Vodafone Arena'da konuk ettiği Gençlerbirliği'nin 3-0 mağlup etti.

    Siyah Beyazlı ekibe galibiyeti getiren goller 45+5. dakikada Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca ve 86'da Ryan Babel'den geldi.

    Beşiktaş bu galibiyetle puanını 58'e yükselteren en yakın takipçisi Medipol Başakşehir'in 5 puan önünde liderliğini sürdürdü. Gençlerbirliği ise 32 puanla 10. sırada kaldı.

    Beşiktaş önümüzdeki hafta deplasmanda Trabzonspor ile Gençlerbirliği ise sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak.

    GÜNEŞ VE ÖZAT ARASINDA TARTIŞMA

    Beşiktaş - Gençlerbirliği maçının 22. dakikasında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat arasında gerilim yaşandı. Claro'nun Cenk Tosun'a yaptığı faulün ardından Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat'ın, Şenol Güneş'in bulunduğu bölüme koşarak gelmesi yedek kulübeleri arasında gerginliğe neden oldu. Ümit Özat, maçın dördüncü hakemi Abdulkadir Bitigen ile o sırada pozisyonu tartışan Şenol Güneş'in üzerine gelip tartışmaya başladı. Deneyimli çalıştırıcı, Ümit Özat'ın tepkisine yerine geç diyerek cevap verirken, Özat uzun bir süre kendi yedek kulübesine dönmedi. Tartışmanın ardından hakem Serkan Çınar, Ümit Özat'ı uyardı.

    FABRİ KORKUTTU

    Karşılaşmanının 36. dakikasında talihsiz bir olay yaşandı. Uğur'un yakın mesafeden sert şutunda top Fabri'nin yüzüne çarptı. Fabri, tedavisinin ardından 5 dakika oyuna devam edebildi. Başarılı kaleci, 43. dakikada teknik heyete değişiklik işareti yaptı. İspanyol kaleci 43. dakikada yerini Tolga Zengin'e bıraktı. Fabri oyundan çıkarken Beşiktaş taraftarları uzun süre İspanyol kaleci lehine tezahürat yaptı. Fabri'nin sol göz kapağında problem yaşadığı açıklandı. Fabri'nin yerine oyuna giren Tolga Zengin de ligde son olarak 2. haftada forma giymişti.

    OĞUZHAN'IN 4. GOLÜ

    45+5. dakikada Beşiktaş'ı Gençlerbirliği karşısında 1-0 öne geçiren golü kaydeden Oğuzhan Özyakup, bu sezon Süper Lig'deki 4. golüne imza attı. Oğuzhan'ın Süper Lig'de 4 asisti bulunuyor. Başarılı futbolcu Türkiye Kupası, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon gol atamadı.

    TALİSCA GOL SAYISINI 8' YÜKSELTTİ

    Gençlerbirliği karşısında muhteşem bir frikik golüne imza atan Anderson Talisca, Beşiktaş'ı sırtlamaya devam ediyor. Brezilyalı futbolcu Gençlerbirliği karşısında 61. dakikada attığı golle Süper Lig'deki gol sayısını 8'e yükseltti. Talisca'nın Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupasında da 1'er golü bulunuyor.

    TRİBÜNLERDEN BÜYÜK DESTEK

    Beşiktaş taraftarı Gençlerbirliği maçında da tribünlerin büyük bölümünü doldurdu. Karşılaşma boyunda takımını destekleyen taraftarlar geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Halit Akçatepe'yi de unutmadu. Taraftarlar"Hababam Güm güm güm" ve "Güdük Necmi" tezahüratları yaptı. UEFA Avrupa Ligi Kupasını da isteyen Beşiktaş taraftarları uzun süre "UEFA'da finali biz oynayacağız, Stochkolm'ü siyah beyaz boyayacağız" tezahüratı yaptı.

    Kaynak: Sporvadisi.com

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Oğuzhan Özyakup Gençlerbirliği Ümit Özat Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title