Haberler

Yılan hikayesinde mutlu son! Löw artık Fenerbahçe'nin hocası

Güncelleme:

Vitor Pereira ile yollar ayrıldıktan sonra temas kurulan dünyaca ünlü hoca Joachim Löw ile en sonunda orta yol bulundu. Alman hocanın maaştan daha çok değişmesini istediği düzenle ilgili sunduğu şartlar kulübü zorlamıştı, ancak anlaşma sağlandı. Camia hocanın görevine başlayacağı tarihi iple çekiyor.

Fenerbahçe yönetimi geçici olarak göreve gelen Teknik Direktör İsmail Kartal'dan sezon sonu koltuğu devralacak ismi belirlemeye çok yaklaştı. Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre; Başkan Ali Koç, uzun süredir ikna görüşmelerini sürdürdüğü Teknik Direktör Joachim Löw'le prensipte anlaşmaya vardı.

Yılan hikayesinde mutlu son! Löw artık Fenerbahçe'nin hocası

ŞARTLARI KABUL EDİLDİ

Kulübün gelecek plan ve projelerini anlatan Koç, Alman teknik adamla yaptığı görüş alışverişi sonrasında olumlu cevap aldı. Löw'ün şartlarının da kabul edildiği öğrenildi.

Yılan hikayesinde mutlu son! Löw artık Fenerbahçe'nin hocası

İSMAİL KARTAL DA YANINDA

Kulübü yeniden ayağa kaldırması beklenen Löw, Fenerbahçe altyapısının da sorumluluğunu üstlenecek. 5 kişilik ekibiyle gelecek tecrübeli çalıştırıcıya, İsmail Kartal da yardımcı olacak. Ara transferde yapılacak hamlelerin de danışıldığı Löw'ün sezon sonu için yönetimden büyük bir bütçe istemediği öğrenildi. Alman teknik adamdan istediği maaşı söylemesini bekleyen Başkan Ali Koç, son bir görüşme yapıp imzaları attırmayı hedefliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Joachim Löw Fenerbahçe Mesut Özil Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (9)

pentakill lol:

ali koç bu takım şampiyon olmadıkça sittinsene bırakmaz. hani böyle hata yaparsın sonra hırslanıp tekrar tekrar hata yaparsın ya ali koç öyle davranıyor resmen .

104
19
yanıtYanıtla
Kemal Güven:

Fenerbahceye yakışan hoca geliyor hadi bakalım hayırlı olsun

75
36
yanıtYanıtla
OKUR:

BU HABERİN KAYNAĞINA BAKTIĞIMDA HABERİN KESİNLİKLE YALAN OLDUĞUNA İNANIYORUM

93
14
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Şu ali koç gitmedikçe, hiçbir şey düzelmeyecek Fenerbahçe adına. Tamam bir şeyler yapacağım dedin geldin eyvallah. Ama olmuş 4 sene. En çok taraftarının olduğu futbol branşında, hiçbir başarın bulunmuyor. Artık git yahu git. Kurtulalım artık senden...

66
32
yanıtYanıtla
Kamuran Akgöl:

Bakalım Koçi bey 6 ay mı dayanır

65
20
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

bol bol kulübede Löw'ü dolma karıştırken göreceğiz artık... Başarılar diliyorum ama ne yazık ki başaramayacağını biliyorum... Çünkü Biliyorum ki başaramazsa 1-2 senede yollarlar, başarırsa da Fener de durmaz.!

40
19
yanıtYanıtla
Cancan can:

Başarırsa Fenerde durmaz diyorsun da adam zaten Almanyanın teknik direktörüydü saçma bir yorum yapmışsın.

yanıt12
yanıt3
kagan soylu:

"Aç tavuk kendini darı ambarında sanır...." Low gelmez.... gelmez.... Algı operasyonu yapma başkan... Rahmetli deden olmasa şirketin bile olmazdı...kaapsiten bu kadar Fenerbahçe ye başkan olmak senin dünyadaki en son işin olmalıdır

7
2
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

imzayi atmadigi süre kesin diye birsey yok... almanlar bu haberi teyit ederlerse ozamanda ok ama yoksa hayal... ali koc basari icin gelmedi daha anlayamadinizmi bunu taraftarlarimiz ???

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title