Haberler

    Yeni Malatyasporlu Futbolcular İddialı

    Evkur Yeni Malatyasporlu futbolculardan Adem Büyük ve Michael Pereira, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda oynayacakları Göztepe maçından puan veya puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

    Adem Büyük, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde  gazetecilere yaptığı açıklamada, son haftalardaki karşılaşmalarda girdikleri  pozisyonların bir çoğunda golü bulamayarak, şanssızlık yaşadıklarını belirtti.
    Teleset Mobilya Akhisarspor maçında bir puan aldıklarına değinen Adem  Büyük, "Son 3 maçımız kaldı, bunlardan en fazla puanı almaya çalışacağız. Daha  önce ligde 47 puan alacağımızı düşünüyordum. Şu an için 44 puana ulaşabiliriz."  diye konuştu.
    Adem, şunları kaydetti:
    "Çok zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Göztepe iyi bir takım ve futbolcu  kalitesi yüksek. Puan veya puanlar alabiliriz. Rakibimizin Avrupa Ligi hedefi  var, kazanmak için mücadele edecekler. Göztepe'den puan veya puanlar alacağımıza  eminin çünkü takımımız deplasmanda neler yapabileceğini daha önce de gösterdi.  Biz böyle maçları daha çok seviyoruz."
    Michael Pereira ise Süper Lig'e yeni çıkan bir takım olduklarını, bu  nedenle ilk yıl ligde kalabilmenin önemi dile getirdi.
    Ligi üst sıralarda bitirmek istediklerini aktaran Pereira, "Uzun  zamandır kazanmıyoruz, kalan 3 maçta en az 6 puana talibiz. Maç kazanarak, ligi  iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Küçük takımlar bize karşı kapandıkları için gol  bulmakta zorlanıyoruz. Büyük takımlar için özel bir hazırlığımız yok, her maça  aynı titizlikle hazırlanıyoruz. " ifadelerini kullandı.
    Öte yandan sarı- siyahlı ekip, Göztepe maçının hazırlıklarını yardımcı  antrenör Turgay Karslı gözetiminde sürdürdü.
    Antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kısa  pas ve taktik çalıştı. İl dışında bulunan teknik direktör Erol Bulut idmana  katılmadı

    Kaynak: Skorer / Spor

    Michael Pereira Adem Büyük Murat Erat Orduzu Spor Haberler

    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

    Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

    Bakmadan Geçme

    Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
    Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

    Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title