Haberler

Yeni Hamle Koleji öğrencisinden yüzme başarısı

Güncelleme:

Özel Malatya Yeni Hamle Koleji öğrencilerinden Mehmet Gazi Gelirli, Malatya Yüzme Gençler A Kategorisi'nde 50 metre,200 metre ve 400 metre yarışlarında Malatya İl Birinciliğini elde ederek Türkiye Yarı Finallerinde Malatya'yı temsil etmeye hak kazandı.

Özel Malatya Yeni Hamle Koleji öğrencilerinden Mehmet Gazi Gelirli, Malatya Yüzme Gençler A Kategorisi'nde 50 metre,200 metre ve 400 metre yarışlarında Malatya İl Birinciliğini elde ederek Türkiye Yarı Finallerinde Malatya'yı temsil etmeye hak kazandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yeni Hamle Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ahmet Polat Kaya, "Mehmet Gazi'nin elde ettiği bu başarı göğsümüzü kabarttı ve bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Yüzme sporu ciddi bir disiplin işi öğrencimizde okulunu ve derslerini aksatmadan yüksek bir performansla günde ortalama dört saatin üstünde yaptığı antrenmanlarla bu yarışa hazırlandı ve beraberinde bu başarıyı elde etti ve bizleri gururlandırdı. Bu başarıdan dolayı Gazi'yi ve ailesini tebrik ediyor yarı finalde de Malatya'ya Türkiye derecesi getireceğine inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

Yüzmede il birincisi olan Mehmet Gazi Gelirli ise elde ettiği başarıda ailesi ve hocalarının büyük payı olduğunu ifade ederek, "Onların desteği beni bu başarıya ulaştırdı. Antrenmanlar sırasında çok yoruldum ama pes etmedim 6 yaşında tanıştığım bu spor bana çok şey kattı. O zamandan bu yana birçok derece ve başarı elde ettim ama bu başarı benim için çok anlamlı oldu. İnşallah Türkiye yarı finallerinde de Malatya'yı ve okulumu en iyi şekilde temsil ederek madalya ile dönerim" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Gazi Türkiye Malatya Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title