Haberler

Washington: Nowıtzkı, Phoenıx'i Yıkmaya Devam Ediyor

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi NBA'de dün gece oynanan play-off karşılaşmasında Phoenix Suns'ı deplasmanda deviren Dallas Mavericks, Batı Konferansı final serisinde 2-1 öne geçti.

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi NBA'de dün gece oynanan play-off karşılaşmasında Phoenix Suns'ı deplasmanda deviren Dallas Mavericks, Batı Konferansı final serisinde 2-1 öne geçti.

NBA Batı Konferansı play-off'ları final serisinin 3. maçında Phoenix Suns'a konuk olan Dallas Mavericks, rakibini 95-88 yendi ve seride 2-1 öne geçti. US Airways Center'da oynanan ve toplam 18 bin 422 seyircinin izlediği maçta Dallas Mavericks adına Alman oyuncu Dirk Nowitzki 28 sayı, 17 ribaunt ve 5 asistlik başarımı ile yıldızlaşan isim oldu. Mavericks'de Nowitzki'nin yanı sıra, Josh Howard 22 sayı, 12 ribaunt ve Jason Terry de 19 sayı ile takımlarının galibiyetinde önemli rol oynayan isimler oldular. Dallas Mavericks maç boyunca, Phoenix Suns'a karşı oldukça etkili bir oyun sergilerken, ribauntlarda 48'e 45 üstünlük sağladı. Dallas, hücum ribauntlarında 19'a 12 üstünlük sağlarken, maç boyunca 8 kez top çalma ile oynadı ve rakibine ise hiç bu şansı vermedi.

Geceyi kendi evinde aldığı mağlubiyetle kapatan ve önemli bir fırsatı değerlendiremeyen Phoenix Suns'da ise, Steve Nash, attığı 21 sayı ile takımının en etkili ismi olurken, Boris Diaw 20 ve Leandro Barbosa da 17 sayı ile takımları adına skora katkı yapan isimlerdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title