Haberler

Wanda Nara Mauro Icardi'den şikayetçi: Beni çok kırıyor çalışmamı istemiyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, özel hayatlarıyla sık sık gündeme geliyor. Wanda Nara bu kez Arjantin basınında evliliği ile ilgili yaptığı itiraflarla gündemde.

Galatasaraylı Mauro Icardi'nin hem eşi hem menajeri olan Wanda Nara, Arjantin'deWould Be Incredible isimli programa konuk oldu. Nara'nın, eşi Icardi ile olan ilişkisine dair yaptığı itiraflar çok konuşuldu.

En çok kavga etme nedenlerinin, kendisinin çalışması olduğunu söyleyen Nara açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Mauro ile en büyük kavgamızın sebebi benim çalışmam. Yani bunu yapmamamı çok isterdi, bunun gereksiz olduğunu düşünüyor. Bazen erken kalktığımı görüyor ve bana 'ne gerek var' diyor. Beni kıracak yorumlar yapıyor. Futbolcuların eşleri için en kötüsü hiçbir şey olmamaktır. Bir çatlak ile birlikteler. Ne kadar işler berbat olursa olsun, hiç çalışmazsan, başka bir şey yapmazsan, evinden hiç çıkmazsan olmaz. Kadınlar çalışmak zorunda, bir şeyler yapmak zorunda. "

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mauro Icardi Galatasaray Wanda Nara Arjantin 3.Sayfa Yaşam Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Ahmet Yazıcı:

Bize ne . Bu niye haber oluyor .

26
3
yanıtYanıtla
Melis Ege:

İcardi olmasa sen ne olacaktın acaba o tiple

16
3
yanıtYanıtla
Aysun Doğan:

merak etme zengin koca bulurdu

yanıt3
yanıt1
koray hüseyin kılıç:

bence tam tersidir çalış dese çalışmaz nasılsa havadan geliyor

13
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title